Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 6 Etkili Jean ve Kazak Kombini >>
0

 

Hızlı bir şekilde değişen ve gelişen moda dünyasının vazgeçilmez parçalarına her mevsim kombinlerimizde yer veriyoruz. Her sezon görünümleri ne kadar değişirse değişsin jean pantolonları ve triko kazakları kombinlerimize misafir etmekten vazgeçmiyoruz. Hatta jean pantolonların bu konuda fazlasıyla popüler olduğunu da söylemeden geçemeyiz… Bu doğrultuda yaz veya kış fark etmeksizin jean içerikli kombinler yapıyoruz… Sonbahar ve kış ayları geldiğinde ise triko kazakların sıcaklığını arıyoruz ve istiyoruz!

Bir araya getirdiğimizde harikalar yaratabildiğimiz triko kazakları ve jean pantolonları çok sevdiğimizden günlük hayatında işini kolaylaştırıp tarzını canlandırabileceğin 6 kombin önerisi ile seni baş başa bırakıyoruz. smiley

1.Kesik Detaylar ve Örgülerin Gücü

Kesik detaylar artık her sezon seninle! Kesik omuz detaylarıyla başlayan bu serüvenin çekici yaka görünümlerine kadar ilerlemesi çok hoş değil mi? Sen de tarzına bu kesik detayların feminenliğini katabileceğin örgü kazakları kombinlerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Salaş veya dar kalıplı örgü kazakların farklı ayrıntılarını bir slouchy veya mom jean ile harekete geçirebilirsin. Sokak modasının havalı ve iddialı parçalarını sen de kombinlerine kolaylıkla dahil edebilirsin! Sıcak dokuların ve çekiciliğin bir araya geldiği bu kombin önerisi ile sen de özel hisset!

 

 

 

2.Rahat Kalıp ve Nostaljik Etki

Annelerimizin dolaplarından çıkıp bize kadar yetişen mom jeanlerin devamında slouchy pantolonlar var! Belden itibaren bol görünüme sahip olan slouchy jeanlerle nostaljik görünümün yanında rahatlığa da ulaşabilirsin… Günlük moduna göre oversize veya dar kalıplı kazaklarla kullanabileceğin slouchy jeanlerle tarzını canlandırabilirsin. Özellikle renkli triko kazaklar eşliğinde daha da muhteşem görünümlere ulaşabileceğin bu pantolonları mutlaka denemelisin! Kombin çeşitliliği elde edebileceğin slouchy jeanleri, sneakerlarla veya botlarla bir araya getirerek havalı bir tarz yaratabilirsin. Nostaljik detaylara ve rahatlığa erişebileceğin slouchy jean kombin önerisi ile farkını göster!

 

 

 

3.Yumuşak Doku ve Çekici Duruş

Daima sıcaklık sunan triko kazakların yumuşacık dokularıyla canlılık elde edebilirsin. Aynı zamanda kruvaze yaka detaylı triko kazaklarla ulaşacağın feminen görünümü de çok sevebilirsin… Çekici bir duruş yakalayabileceğin yumuşak dokulu ve kruvaze yakalı kazakları, yüksek belli jean pantolonlarla ön plana çıkarabilirsin. Kolyelerle veya şallarla bu kombini destekleyerek rüya gibi bir tarz yaratabilirsin… Son olarak bir kürk ceket ve topuklu bot ile feminen görünümünü üst seviyelere çıkarabilirsin… Çekiciliği yakalayacağın bu kombin önerisi sayesinde sen de her ortamda dikkat çek!

 

 

 

4.Bir Beden İnce Görünüm ve Push Up Etkisi

Her mevsim olmazsa olmaz denilen skinny jeanleri farklı şekillerde kombinlerine ekleyebilirsin. Özellikle Oxxo’da ön plana çıkan ve bir beden ince görünüme ulaştıran skinny jeanlerin rahat kalıpları ile mutlaka tanışmalısın. Esnek kalıpların konforunu yakalarken fit ve ince görünümün de keyfini çıkarabilirsin. Yüksek bel skinny jeanleri crop kazaklarla kullanarak enerjik bir duruş elde edebilirsin! Bu duruşu biraz daha çeşitlendirmek için uzun kabanlar veya ceketler tercih edersen meraklı gözlerin de dikkatini çekebilirsin… Skinny jean pantolonunla uzun çizme, topuklu bot veya sneaker modellerini dilediğin gibi bir araya getirebilirsin. Kombin çeşitliliği içerisinde kararsız kalmamak için bu kombin önerimizi değerlendirebilirsin. smiley

 

 

 

5.Hareketli Paçalar ve Jean Farkı

İspanyol paçanın geçmişten günümüze kadar değişerek gelen dikkat çekici detaylarını sen de yeni sezonda kolaylıkla keşfedebilirsin. Kesik veya yırtmaç ayrıntıları bulunan İspanyol paça jeanlerle stil sahibi olabilmenin yanında bacak boyunu da uzun gösterebilirsin… Oversize kalıplı veya crop görünümlü triko kazaklarla kullanabileceğin İspanyol paça jeanlere bir şans verebilirsin. İspanyol paça jeanleri topuklu botlarla tercih ederek ince bir görünüm elde edebilirsin. Sevebileceğin bir parça olan İspanyol jeanlerle deri ceketleri veya kürk ceketleri kombinleyerek gideceğin ortama göre stilini şekillendirebilirsin…

 

 

 

6.Renklerin Enerjisi ve Crop Canlılığı

Farklı renkleriyle büyüleyen triko kazakların canlı görünümlerini kombinlerine ekleyerek modunu yükseltebilirsin. Çok yorucu bir gün de olsa canlı renklere sahip olan triko kazakların enerjisiyle pozitifliğe ulaşabilirsin. smiley Hem sıcaklık hem de farklılık yakalayacağın triko kazakların crop duruşunu da fazlasıyla sevebilirsin. Renkli triko kazakları, yüksek bel jeanlerle kullanarak güçlü bir görünüm de yaratabilirsin. Ayrıca bu görünümü daha da vurgulamak için sneaker ve bel çantası eşliğinde kombinini tamamlayabilirsin. Şimdi sen de renklerin gücünü keşfederek fark yaratabileceğin kombin önerisi ile enerjini dilediğin gibi yansıtabilirsin.

 

 

 

Farklı ve iddialı detaylarla tarzını şekillendirebileceğin kombin önerileri ile moda dünyasında özgürlüğünü ilan edebilirsin… Oxxo’nun jean ve kazak modelleri ile her sezon farklı detayları keşfederek kendini ödüllendirebilirsin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr