Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2016 Kış Sezonunun Olmazsa Olmaz 10 Stili >>
0

2015-2016 kış sezonunun en trend parçaları OXXO’da.  Yarın ne giysem? Neyi neyle kombinlesem? diye düşünüyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Havaların soğumasıyla beraber stilimize dâhil olan kabanlar, hırkalar, kazaklar ve kalın atkıları nasıl kombinleyebiliriz, gelin birlikte inceleyelim.

2016 kış sezonunda süet, püskül, yapay kürk yakalar, desenli parçalar ve bol kesim pantolonlar karşımıza çıkıyor. Uzun hırkalar, kazaklar ve kabanlarla kombinleyebileceğiniz kürk yakalar sezonun en gözde parçalarından.

                                    

Hiçbir zaman modası geçmeyecek deri etekler, ceketler ve pantolonlarda bu sezon tüm OXXO mağazalarında yerini aldı. Deri ceketlerinizi hem kışın hem sonbahar aylarında kullanabileceksiniz. Ayrıca OXXO deri ceketin yakasında ki kürk detayını çok seveceksin. Hem kürklü hem de çıkarıp kürksüz olarak kullanabileceğin OXXO deri ceketle iki farklı görünüm elde edeceksin. Deri eteklerini ise, kuşgözü detaylı bluzlar ile kombinlerken çizmelerini giymeyi unutma!

                                  

Yaz aylarından beri hayatımızda olan Rock Şıklığı kış aylarında da varlığını sürdürmeye devam ediyor. OXXO’nun yeni koleksiyonu Rock Chic ile sende bu trende ayak uydurabilir ve stilini oluşturabilirsin. Siyah rengin hakim olduğu bu stilde, danteller, kuşgözü detayı, bağcık detayı ve zımbalar dikkat çekiyor. Bağcık ve kuşgözü detaylı OXXO tişört ve kazakları skinny jeanler ve deri eteklerinle kombinleyerek şıklığı yakalayacaksın.

                                 

Uzun kabanlar ise kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından. Kaşe kabanlar belden kemerli ve düz modelleri ile çok sevildi. Boğazlı kazaklar ve kot pantolonlarla kombinlerken püsküllü botlarınızı kullanabilirsiniz.

                                        

Yine kış sezonunun vazgeçilmezi püskül detaylı süet parçalar için dolabınızda yer açmalısınız. OXXO püsküllü çantalar, botlar ve ceketler ile bohem stile ayak uydururken, trendi yakalayacaksınız.

                                    


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr