Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2015 Sezonunda Alınması Gereken 5 Parça >>
1

2015 Sezonunun Kilit Parçaları

Makro trendler gelip geçici olsalar da mikro trendler gündelik kombinlerimizde sıklıkla bize eşlik ediyorlar. Her sezon tasarımcıların etkilendiği olaylardan, görüşlerden ve akımlardan etkilenerek hazırlanan ana trendleri tamamlayan kilit parçalar dolabımızda sezonluk değil ömürlük olabildikleri için de oldukça ekonomik oluyorlar. Cowgirl temasının ön plana çıktığı, 70'lerin koleksiyonlara ilham verdiği ve son iki sezondur sıklıkla karşımıza çıkan spor-şık akımının ön planda olduğu 2015 sezonunda dolabınızda mutlaka bulunması gereken beş parçayı sizin için seçtik.

1. Crop Üstler

Hemen hemen her yerde karşımıza çıkan crop üstler özellikle 2015 İlkbahar / Yaz sezonunda oldukça popüler olacaklar. Yüksek belli etek ve denim pantolonlarla rahat komninlenmelerinin yanı sıra en basic paraçları bile şık gösteren kısa üstler yeni sezonda açık tonlarda karşımıza çıkıyorlar. Trendleri yakından takip etmek isterken aynı zamanda rahatlığınızdan da ödün vermek istemiyorsanız OXXO raflrında yerini alan crop gömlekler kurtarıcınız olacaklar.

 

2. Tulumlar

70'li yılların başından 80'li yılların ortasına kadar altın çağlarını yaşayan tulumlar bu sezon en iddialı geri dönüşlerini yaşıyorlar. Özellikle denim kumaşlarda karşımıza çıkan bu rahat parçalar sokak modasına da hareket katacaklar. Gündüzleri basic bir triko sneaker ikilisiyle giyebileceğiniz tulumları geceleri crop gömlek ve stilettoyla tamamlayarak tek parçayla pek çok farklı stil yaratabilirsiniz. Bu trendde dikkat etmeniz gereken tek nokta boyunuza göre doğru bir paça boyu şeçmek. Eğer boyunuz uzunsa kısa paçalı denim tulumları tercih ederek çok daha cool bir imaja sahip olabilirsiniz.

 

3. Culotte Pantolonlar

1789 yılından günümüze taşınan nadir trendlerden biri olan Culotte (Bol Paça Kısa) Pantolonlar, farklılığı sevenler için en dikkat çekici mikro trendler arasındaki yerlerini aldılar. Alışılmadık paça boyları ve iddialı tarzları nedeniyle ilk başta gözünüzü korkutabilecek bu pantolonları doğru bir şekilde kombinleyerek farklı bir stil yaratarak herkesin size bakmasını sağlayabilirsiniz. Crop üstlerle, bol kazaklarla ya da denim ceketlerle tamamlayabileceğiniz bu pantolonlarda paça boyundan ürküyorsanız yüksek topuklu ayakkabılar bu trende alışma sürecinize yardımcı olabilirler.

 

4. Kısa Paça Denim Pantolonlar

Bu sezon pantolonların paçaları daha da kısalıyor ve ortaokul yıllarına dönmemize yardımcı oluyorlar. Sneaker ve loafer trendinin giderek yayılasıyla, ayakkabıların daha güzel gözükmesi için kısaldığına inandığımız denim pantolonlar, spor olduğu kadar şık bir tarza sahip olmamızı da sağlıyorlar. Gündüzleri kot ceket ve spor ayakkabılarla giyeceğiniz kısa paça denimlerinizi akşamları topuklu ayakkabılarla tamamlayarak bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

 

5. Kot Gömlekler

En az şarkıları kadar trendleriyle de modaya damgasını vuran 90'lı yıllar yeni sezonda 70'li yıllara eşlik ediyorlar. Rahatlıkları ve şıklıklarıyla bizim de kombinlerimizde kullanmayı sevdiğimiz kot gömlekler sezonun oyun değiştiren parçaları arasında yer alıyorlar. Elbisenizin üzerinde tamamlayıcı parça olarak alabileceğiniz denim gömlekleri kısa paça pantolonlarınızla ya da kalem eteklerinizle de tamamlayıp yıldız parça olarak ön plana çıkartabilirsiniz.

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr