Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2015 CANNES FİLM FESTİVALİ KIRMIZI HALI >>
0

13-24 mayıs 2015 tarihinde 68.si gerçekleşen Cannes Film Festivali  haftasında starlar yine çok şıklardı. Juri başkanlığını Ethan ve Joel  Coen kardeşlerin ( Coen kardeşler ) yapacağı 68. Cannes Film Festivalinde, ilk kez başkan koltuğuna iki kişi oturdu. 27 yıl aradan sonra ilk kez bir kadın yönetmenin filmiyle perdelerini açtı.

Bu sene Altın Palmiye ’de 2  Türk yönetmende vardı.  19 Filmin yarıştığı Cannes da kısa metrajda Ziya Demirel ‘’Salı’ ile paralel seçkide Fransız yapımı ‘’Mustang ‘’ filmiyle Deniz Gamze Ergüven yer aldı.

 

 

68inci Cannes Film festivalinde ünlüler festival haftası boyunca ünlüler şıklıklarıyla da yarıştılar. Loreal’ in güzellik elçisi olarak giden Türk ünlüler arasında Fahriye Evcen’le Cansu Dere’ de bulunmaktaydı. Festivalde Fahriye Evcen beyaz elbisesi ile Cansu Dere’nin beyaz tulumu çok tartışıldı. Hatta İngiliz basınında Fahriye Evcen en kötü giyinenler arasında seçildi.

Bu sene Cannes’da kıyafetlerde beyaz hakimiyeti vardı. Makyajda ise pin up hakimiyeti vardı. Gelin Cannes Film Festival’indeki kıyafetleri beraber inceleyelim.

 

 

 

 

Cansu Dere

 

Rooney Mara

 

Fahriye Evcen
 

Doutzen Kroes

 

Cate Blanchet

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr