Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Yıl Ruhu: Late Night Koleksiyonu! >>
0

 

 

Yaşasın yeni yıl ruhu! Yaşamın getirdiği zorluklara rağmen yeni başlangıçlar her zaman heyecan verici oluyor. Yeni bir yaşa adım atarken, yeni bir yıla doğru giderken hepimizin umutları ve hayalleri canlanıyor. Hedefler, planlar güncelleniyor, kendimize yeni sözler veriyoruz… Tüm bunların arasında tarzımıza veya gardırobumuza farklı dokunuşlar yapmayı da ihmal etmiyoruz. Zaten yeni yıl ışıltısından ilham alan parçaların verdiği enerjiyi seviyoruz! Hadi o zaman yeni yıl koleksiyonu olan Late Night ile biraz ışıldayalım… :) Yeni yıl kombinleri veya ilerleyen günler için çok hoşuna gidebilecek parçalar var, bizi takip et!

 

1.Yeni Yılda Doğadan İlham Al!

Animal print trendi zamansız kullanım alanlarıyla meşhur… İster özel davetler ister yılbaşı gecesi! Bizim önerimiz takım şeklindeki viskon içerikli bluz ve etek… Doğadan ilham alan leopar desenin etkisindeki bluz modelinin çekici görünümü hoşuna gidebilir. Onu en iyi şekilde tamamlamak için aynı desendeki yırtmaçlı midi eteği tercih edebilirsin. Şimdi bu kombini ister uzun çizmelerle ister topuklu ayakkabılarla birleştir! :)

 

 

 

2.Vegan Deri ile Asimetrik Uyum!

Vegan deri dokulu pantolonlar bu sezon hiç olmadığı kadar popüler! Peki neden yeni yıl kombinleri içerisinde bu güçlü etkiyi kullanmayalım? Crododile dokulu deri pantolonun asi duruşu çok hoşuna gidecek… Aynı zamanda asimetrik yaka detaylı bluz modeli de bu güce ortak olabilir! Vegan deri doku ile asimetrik uyumu ön plana çıkarıp tüm dikkatleri üzerine çekme zamanı…

 

 

 

3.Yeni Yılı Minilerle Kutla!

Mini elbiseler her gardırobun olmazsa olmazı diyebiliriz. Özel anların kurtarıcısı olan bu parçalardan biri büzgü detaylı mini elbise… Late Night koleksiyonu ile karşına çıkan bu elbiseyi ister kendine ister sevdiklerine hediye et! Dilersen yılbaşı akşamı bu parçayı topuklu çizmelerle ve parıltılı küpelerle ön plana çıkarabilirsin… Yeni yıl kombinleri ile ışıldamanın sınırı yok! :)

 

 

 

4.Farklı Dokuların İzinde!

Yeni yıl kombinleri için ideal seçeneklerle sunulan Late Night koleksiyonundaki vegan deri mini etek ve desenli bluz seni bekliyor! Bu ikili ile feminen detayların keyfini çıkarırken; mini etekteki vegan deri dokunun asi yönünü, doğadan ilham alan bluz modelinin hareketli görünümünü dilediğin gibi kullanabilirsin! Yılbaşı akşamında veya özel buluşmalarında bluz ve etek kombini sana en iyi şekilde eşlik edecek… :)

 

 

 

5.Trikolar Olmadan Asla!

Yeni yılda da trikoların sıcaklığına sarılacağız… Artık mevsim fark etmeksizin farklı formlarla karşımıza çıkan trikolar vazgeçilmez oldu ve bundan çok memnunuz! Özellikle yeni sezonda hızlı bir şekilde yükselişe geçen triko süveterler… Sen de yeni yıl kombinleri için kafanda planlar kurarken bu parçaya da göz atmalısın! Yılbaşı akşamında triko sıcaklığı barındıran bir kombin oluşturmak için wide-leg pantolonlardan veya mini eteklerden destek al… :)

 

 

 

6.Midilerin Gücü Her Yerde!

Midi elbise modellerinin olmazsa olmaz dediğimiz bir etkisi var… Bu etkiyi hem özel davetlerde hem de ofis günlerinde rahatlıkla stilimize dahil edebiliyoruz. Şimdi yeni yıl kombinleri için de bu geçerli! Cut-out detaylı midi elbise modeli Late Night koleksiyonu ile karşına çıkarken onu vegan deri ceketlerle veya vegan kürklü kabanlarla tamamlamak harika olabilir! :)

 

 

 

7.Yeni Yıl Ruhuna Yakışan Ayrıntılar!

Yeni yıl ruhuna yakışacak çekici ve etkili kombinlerle tanışmaya devam… Late Night koleksiyonundaki feminen detaylardan biri olan cut-out ayrıntılı body-suit vazgeçilmezin olabilir! Asimetrik detaylı cut-out ayrıntılarla süslenen bu parçayı vegan deri blazer ceketle ve mini etekle kombinlemeye ne dersin? Yeni yıl kombinleri için hem kendine hem de sevdiklerine hediye edilebilecek mükemmel parçayı kaçırmamalısın… :)

 

 

 

8.Geceye Işıltı Katan Aksesuarlar!

Yeni yıl kombinleri için tamamlayıcı olabilecek iki aksesuar önerimiz var… Parlak dokulu ve halka kulplu çanta modeli yılbaşı akşamına ışıltı katmak için hazır! Her zaman rahatlıktan yana olanlar için zincirli düz ayakkabı modeli ise harika bir seçim… Hem vegan deri kombinleri hem de mini veya midi elbiselerle oluşturulacak kombinleri bu iki parça en iyi şekilde tamamlayabilir! :)

 

 

Yeni yıl kombinleri ile ışıldamanın keyfini çıkarabileceğin Late Night koleksiyonu ve daha fazlası seni bekliyor! Şimdi oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin… :)

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr