Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Yıl Gecesine Hazırlan >>
1

Yılın en güzel zamanına haftalar kaldı. Yılbaşı planları şimdiden konuşulmaya başladıysa ne giyeceksin sorunsalı da kafanı kurcalamaya başlamıştır eminiz. Bu sene yılbaşı gecelerinin başrolü pırıltılar olacak. Daha minimal ve sade bir şeyler tercih edersen yeni yılbaşı koleksiyonunda yine bir çok parça bulabilirsin. Siyahtan kırmızıya, çizgilerden leopara zengin bir koleksiyon seni bekliyor. Yeni yılı en şık ve zarif hâlinle karşılamak için oxxo.com.tr'de koleksiyonu keşfetmeyi unutma. Sadece yılbaşı gecesi için değil, öncesinde gerçekleştireceğin iş partileri için de harika parçalar bulacaksın.

 

 

Her yıl yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız yılbaşı gecesi için programın ne olursa olsun Yeni Yıl Koleksiyonu'nda kendine göre bir parça mutlaka bulacaksın.

İster lüks ve şık bir mekanda şaşalı bir gece, ister ailenle sakin ve keyifli bir gece, istersen de arkadaşlarınla sabaha kadar yapacağın eğlenceli ev partileri olsun. OXXO tasarımcılarının elinden çıkan bu koleksiyon her ortama uyum sağlıyor. Parlak dokular bu yeni yıl koleksiyonunun olmazsa olmazı.

Zamansız ve şık tasarımlar gündüzden geceye geçişte de sana kolaylık sağlıyor. Mesela gündüz ofisten eve uğrayıp üzerini değiştirmeden şirket partisine devam edebilirsin. Bu sayede günün ilk saatlerinde parti havasına da bürüneceksin. Koleksiyon aynı zamanda tek ve sade parçalarla da şık olabileceğini gösteriyor.

Aksesuar ve şık ayakkabıların ile hareketlendireceğin tek renk elbiseler bu özel gece için hazırlandığın her plana uyum sağlıyor. Bu elbiselerin şıklığı sırt dekoltesinde saklı. Zarif bir şıklık peşindeysen koleksiyondaki elbiselere mutlaka göz atmalısın.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gecenin yıldızı olmaya kararlıysan ışıl ışıl tasarımlar imdadına yetişiyor. Pırıl pırıl büstiyer, pantolon ve ceket takımı ile gecenin en cool stiline sahip olacaksın. Alışılmışın dışına giderek bu takımı spor şık bir şapka ile kombinlemeye ne dersin? Kulağa biraz farklı gelse de emin ol fazlasıyla dikkat çekeceksin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
80'li yılların glam dönemine gönderme yapan feminen ve şık elbise ise koleksiyonun yıldız parçası niteliğinde. Asimetrik eteği ve dokusuyla favorilerimiz arasında. İster tek başına istersen kemer ile kombinleyerek farkını ortaya koyabilirsin.
 
Streç diz üstü çizmeleriyle kombinlediğinde ise partiden içeri girdiğin an tüm gözler senin üzerinde olacak. Böyle günlerde en büyük sorun ise soğuk havalardan korunmak için üzerine ne alacağın olur. Merak etme koleksiyonda ona da çözümümüz var. Yılbaşı şıklığını tamamlaman için siyah, krem ve leopar desenlerinden oluşan suni kürklerden daha iyi bir seçenek olamazdı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr