Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Tutku; Midi Boy Etek >>
3

1940’lı ve 50’li yılların o feminen duruşunu günümüze yorumlamanın en güzel yolu midi boy etekler. Kış geldi diye eteklerden vazgeçmek zorunda değilsin. Midi boy eteklerle de pekala mini eteklerin feminen duruşunu cool bir şekilde yansıtabilirsin.

 

 

 

 

Midi boy etekler rahat kesimleri, farklı tasarımları ve modelleri ile yaz kış giyebileceğin zamansız parçalardan. Hem spor hem şık olarak kombinleyebileceğin bu etekleri, crop-top tişörtlerden bol kazaklara, ceketlerden rengârenk gömleklere kadar pek çok farklı parçayla giyebilirsin. Farklı farklı parçaları bir araya getirerek şık, spor, casual kombinler gerçekleştirebilirsin. Ayakkabı seçiminde de fazlasıyla özgür davranabilirsin. Çizmeden spor ayakkabıya istediğiniz ayakkabıyı seçmekte özgürsün. Tek yapman gereken nasıl bir tarz çizmek istediğin ve tabii ki vücut proporsiyonuna uygun bir seçim yapmak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzun ve ince bir vücut yapısına sahipsen çok şanslısın. Midi boy etekleri istediğin şekilde gönül rahatlığıyla kombinleyebilirsin. Kısa ya da orta boylu isen bu etekleri biraz daha topuklu bir ayakkabıyla giymelisin ve yüksek belli olanları tercih etmelisin. Aksi takdirde olduğundan da kısa görünmen kaçınılmaz olur. Biraz kalçan varsa özellikle pilili olanlardan uzak dur. Üzerine giyeceğin bluz veya gömleği eteğin için sokmalısın. Ayrıca son zamanlardaki bir diğer trend de uzun, oversize ve salaş kazaklarla birlikte giymen. Eteğin üzerine çıkartarak giyeceğin etek-oversize kazak ikilisini sneaker ya da stiletto gibi ayakkabılarla kombinlediğinde sokak stili yıldızlarını aratmayacaksın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Midi etekler, duruşlarıyla ve farklı kombin seçenekleriyle hem iş hayatında hem gündelik hayatında hem de özel davetlerde kurtarıcın olmaya adaylar. Ayrıca midi etekleri doğru kombinleyerek basenlerini gizleyebilir, belin inceliğini vurgulayarak anında şık bir görünüme kavuşabilirsin. Sen de midi boy etekleri gördükçe iç geçirip, bir türlü giymeye cesaret edemeyenlerdensen hemen oxxo.com.tr’ye tıkla. Birbirinden farklı midi etek modelleri seni bekliyor. Asimetrik kesimler, pileli, leoparlar, karışık renk ve desenli, simli modeller daha fazlası seni bekliyor. Sezonun en trend parçalarından olan ve sokak yıldızlarının da favorisi midi boy etekler ile sokakların tozunu atmaya hazır ol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr