Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yaz Aylarının Favorisi: Şort Kombinleri >>
1

Yaz gardırobunun olmazsa olmaz parçalarından şortlar. Kot şort modellerinden yüksek bel şortlara, keten şortlardan kısa şortlara bu parçalar aynı zamanda her yaz sokak modasının yıldızı haline geliyor. Özellikle kot şort hem rahat olması hem de birçok farklı parça ile kolaylıkla kombinlenebiliyor olmasıyla favorilerden. Şortlar zengin kombin seçenekleriyle yaz ayları boyunca ister gündelik hayatta ister gece şıklığında yeri geldiğinde spor yeri geldiğinde de şık bir görünümün en zahmetsiz yolu. Sadece sokakta değil deniz ve havuz kenarında da bikini ve mayo ile harika uyum yakalıyorlar. Farklı kumaş seçenekleriyle de sıcak havaların en havalı kahramanı oluyorlar. Şortlar sadece kıyafetler ile değil, aksesuarlar ile çok kolay bir araya gelebiliyor. İster topuklu terlik ister farklı sandalet modelleri, istersen de espadril ayakkabılarla hem gündüz hem de gece uyumu yakalaman mümkün. Biz de bu fikirden yola çıkarak senin için küçük bir öneri dosyası hazırladık. İşte bu yaz farklı şort kombinleri ile sokakların tozunu atacağın görünümler.

 

 

 

 

 

 

Mini Şort Şıklığı

Yaz aylarının sıcağından hem rahat hem de şık olmanın en kolay yollarından biri mini şort kombinleri. Özellikle gece partilerinde ve akşam yemekleri gibi organizasyolarda çabasız şıklık yakalamanın en güzel yollarından biri. Mesela mini şort tercihini beyaz ya da siyahtan yana kullanmak risksiz bir tercih olabilir. Bu kısa şortları incecik tiril tiril bohem tarzda desenli gömlek veya kimono ile kombinleyebilirsin. İster topuklu istersen de düz sandaletleri bu kombininle rahatlıkla giyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohem Keten Şort

Yaz aylarında üzerinde bir şey yokmuşcasına özgür hissetmek için tercihini keten şort modellerinden yana da kullanabilirsin. Etnik ve bohem bir tarz elde edebileceğin keten şortlar ile spor şıklığı yakalamak çok kolay. Belinden bağlamalı yüksek bel keten şortları crop top üstlerle kombinleyebileceğin gibi basic tişörtler ile de kolaylıkla kullanabilirsin. Keten şortlara en çok yakışan aksesuarlardan biri hasır çantalar. Hasır çanta ve ipli sandalet modelleri ile tamamlayabileceğin bu görünümünle şehirli ve modern bohem bir stile bürünebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kot Şort Rahatlığı

Yaz kombinlerinin olmazsa olmazı kot şortları en rahat basic tişörtler ile kombinleyebilirsin. Özellikle beyaz tişört ve kot şort ikilisi yaz aylarının birbirine en çok yakışan parçalarından. Bu kombini farklı aksesuarların ile taçlandırdığında sade duruşuna havalı bir görünüm katacağından kuşkun olmasın. Mesela beyaz tişörtünün üzerinden kısa bir fular bağlayabilirsin. Veya kot şortunun beline dikkat çekici bir kemer de şık bir tamamlayıcı olabilir. Altına ister espadril ayakkabı giy istersen de farklı sandalet modellerinden seç. Hepsi de bu kombine fazlasıyla yakışacak. Kot şortların en çok yakıştığı parçalardan biri de şüphesiz gömlekler. Sokak modasının gözdesi olan bu ikiliyi farklı şekillerde giymen mümkün. Mesela yüksek bel kot şort ve beyaz keten bir gömlek ile hem çok rahat olacaksın hem de çok şık görüneceksin. Gömleği şortun içine sokabileceğin gibi son bir kaç düğmesini  kapatmadan uçlarını bağlayarak bir sahil kasabası stiline de bürünebilirsin. Bu kombinin altına giyeceğin topuklu terlik ile 90’lara da göz kırpabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr