Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yay Burcu Stili >>
0

Yay Burcu kadınları, ruhu ve mizacında olduğu gibi giyim tarzında da çok yönlüdür. Farklı tarzları ve parçaları bir araya getirmekten hoşlanan Yay kadını özgür ruhunu kombinlerine de yansıtmaktan kaçınmaz.

Kombinlerini aksesuarlar ile hareketlendirmeyi seven yay kadınları kolye ve küpeleri sıklıkla kullanırlar. Bej ve krem tonları, uçuk tonlar yay burcu kadınının stilinde olmazsa olmazlardandır. Günlük seçimlerinde genellikle kot pantolon modellerini görebilirsin. Farklı stillere açık olan yay kadınları gündüzden geceye geçerken bambaşka stillere bürünebilirler.

Sosyal ortamı seven, özgür ruhlu yay kadınları gece stilinde daha cüretkâr parçaları tercih edebilirler. Özellikle mini elbise modelleri ve topuklu ayakkabı modelleri gece onlar için olmazsa olmazdır. Değişken ve cesur olduğu kadar zarif tercihler de yapan Yay Burcu kadınları için birkaç öneri yapmadan geçemedik. Yay Burcu için derlediğimiz kombinler aşağıda seni bekliyor. Kombinlere ulaşmak istersen, görsellerin üzerine tıklayarak kombinin tamamını detaylı olarak inceleyebilirsin.

Pastel ve uçuk tonlardan çok hoşlanan yay burcu kadını için gelsin bu kombin. Günlük kombinlerinde jean pantolondan vazgeçemiyorsan nakış detaylı, kısa paçalı jean pantolonu çok seveceksin. OXXO jean pantolonlar %99 pamuk içeriği sayesinde doğal bir rahatlık sağlarken, trend görünümü ile de kalbini çalacak. Kadife, kapitone detaylı bomber ceket ise bu sezonun gözde parçaları arasında yer alıyor. Kaliteli kumaşı ve tasarımı sayesinde kadife bomber ceket modellerini kadife postallar ve sır çantan ile kombinleyebilir, sokak modasına uygun bir stil elde edebilirsin.

Spor kombinlerde olduğu kadar feminen stili de çok seven yay kadınları, çizme modellerine kombinlerinde sıklıkla yer verir. Uzun çizme, kadife etek ve kruvaze şık bluz modelleri ile yapacağın kombinlerini, OXXO pure soul sütyen modelleri ile tamamlayabilirsin. %100 pamuktan üretilen OXXO kadife etek modellerini aynı zamanda günlük kombinlerinde de kullanabilirsin. Bot modelleri ve spor ayakkabı modelleri ile daha spor bir görünüm elde etmen mümkün.

Bu kış bomber ceket modellerinden vazgeçemiyoruz. Kaliteli kumaş ve tasarımla bir araya gelen OXXO bomber ceket modelleri bu sefer örme olarak üretildi. Kış aylarına özel olarak üretilen örme bomber ceket modelleri nakış detayıyla çok şık görünmüyor mu? Bomber ceket modellerini 100% tencel kumaştan üretilen kaliteli tulum modelleri ve triko boğazlı kazak modelleri ile kombinleyebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr