Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Uzun Etek Giyme Sanatı >>
1

Yaz aylarının favorisi eteklerden havalar serinledikçe uzaklaşıyorsan uzun etek modellerine hiç şans vermediğini söyleyebiliriz. Birbirinden farklı etek modellerini yazın giyebileceğin gibi sonbahar ve kış aylarında da giyebileceğini unutma. Dolayısıyla maxi etek her kadının gardırobunda olması gereken demirbaşlardan. Uzun etekler sadece şık görünmeni sağlamıyor. Aynı zamanda çok yönlü oldukları için her ortama ayak uydurabiliyorlar. Uzun etek kombinlerini doğru bir şekilde yaparsan dört mevsim bu parça ile her ortamda dikkatleri çekebilirsin. Stil sahibi görünürken konforundan ödün vermek istemeyenlerdensen yine uzun etekler tam sana göre. Zira hem boyları hem de sağladıkları hareket özgürlüğüyle oldukça rahat hissettiriyorlar. Uzun etekler için fiziksel özelliklerin elverişli olması kalıbı ise artık geride kaldı. Boyun ister uzun ister kısa olsun, ister kıvrımlı hatlara sahip ol istersen de basenli biri. Tek yapman gereken fiziksel özelliklerine uygun kesim ve modeli bulmak. Bu konuda biraz yardıma ve ilhama ihtiyacın varsa işte sana birkaç öneri.

 

 

 

 

 

 

Eğer uzun etek dünyasında yeniysen işe siyah bir model ile başlamanı tavsiye ederiz. Siyah uzun etek hem çok yönlü kullanılabiliyor hem de çeşitli etkinlik ve özel günler için şık bir alternatif. Yaz aylarında pudra gibi tatlı tonlarla kombinlerken bluzunu eteğin içine sok. Kışın ise beyaz boğazlı bir üst ile kombinleyebilirsin. Hatta bu görünümünü blazer ceket ve siyah çizmelerle daha da şık hale getirebilirsin. Hatta blazer ceketini bir kemer ile ortada bir araya getirerek kendine has bir yorum da ekleyebilirsin. Özel davetlerde de bu görünümünle oldukça şık ve stil sahibi görünebilirsin. Özel davet demişken pileli uzun etek modelleri de göz alıcı bir gece şıklığı için harika bir seçenek. Sofistike ve klasik bir tarz yaratmak istersen geniş kalıpları olan bir model tercih edip, crop top bir üst ile giyebilirsin. Akışkan kumaşlı ve daha dökümlü bir pileli uzun etek ile de daha modern bir imaj yaratabilirsin. Hangisini seçersen seç topuklu ayakkabı ile giymelisin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yırtmaçlı etek modelleri ise şüphesiz seni çok daha feminen gösterecek. Hem konforlu hem de kadınsı bir silüet çizebileceğin yırtmaçlı etekleri kombinleme konusunda oldukça özgür olabilirsin. Mesela basic tişört ya da bohem bir gömlekle kombinleyebilirsin. Hatta bu ikiliyi belinden takacağın bir kemer ile de taçlandırman mümkün. Mevsimin biraz daha serinlediği zamanlarda triko kazak ve sneaker ikilisiyle giymeyi dene. İster alışveriş, ister iş, istersen de arkadaş buluşmalarında tıpkı bir sokak stili yıldızı gibi görünmen kaçınılmaz. İstersen serin havalarda deri ceket ve kısa botlarla da cool bir birliktelik yakalayabilirsin. Canlı tonlara hakim yırtmaçlı uzun etek modeli ile de içindeki enerjiyi dışa vurman mümkün. Yırtmaçlı etek modellerini daha da feminenleştirip görünümüne biraz da cazibe unsuru eklemek istersen ayakkabı tercihini çizmelerden yana kullan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr