Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Ünlülerin Spor Stilini Keşfet >>
0

Havalar ısınıyor, yaz yaklaşıyor. Hepimiz yavaş yavaş kışın hamlayan vücudumuzu yaza kadar forma sokma planlarına başladık bile. Kimimiz pilates, kimimiz yüzme, kimimiz yürüyüşle bu yaza fit girmeye iddialıyız. Hayatımızda spor bu kadar gündeme gelmişken spor yaparken ne giymemiz gerektiği de başka bir mesele. Rengarenk spor taytlar, atletler, ayakkabılar kuşkusuz ki herkesi spor yapmaya teşvik ediyor. Biz de yaza kadar uzanan bu zorlu yolda motivasyonunu artırmak için ünlülerin spor stillerini inceledik. 

 

                         

Kusursuz fiziği ile her giydiğini mükemmel şekilde taşıyabilen ünlü manken Candice Swanepoel birçoğumuz için spor yapmaya teşvik kaynağı. Spor stili ise keşfedilmeye değer.Kendel Jenner'dan bahsetmeden olmaz. Günlük stilinde de rahat ve cool parçaları tercih eden Jenner spor giyiminde de oldukça sade ve hoş görünüyor.Spor giyim denince akla gelen ilk isimlerden biri tabii ki Rihanna oluyor, basket maçlara olan tutkusu sayesinde onu bir çok kez farklı spor kombinleriyle gördük, onu diğerlerinden ayıran en önemli fark ise spor kombiniyle tamamladığı topuklu ayakkabılar ve spor stiline tamamen konstrast takıları oluyor.

 

                             

Spor giyimde mercek altına aldığımız bir diğer isim ise Gigi Hadid. Günlük hayattaki minimal tarzını spor kombinlerinde de tercih eden Gigi Hadid kusursuz fiziğiyle bu tarzında hakkını veriyor. Madem spor kıyafetler hakkında konuştuk, oxxo.com.tr'de satışa sunulan active wear spor koleksiyonumuzun da müjdesini verelim!  :) 

Haydi, o zaman Pazartesiyi beklemeye gerek yok! Bugün spora başlamak için harika bir gün. yes


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr