Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Tulumlara Dolabınızda Yer Açın >>
0

2015 İlkbahar/Yaz Sezonunun Trendi Tulumlar

80’li ve 90’lı yılların en cool, en trend ve en akılda kalıcı trendlerinden biri olan tulumlar yeni sezonda yeniden aramıza katılıyorlar! Tek parça oldukları için kolayca kombinlenen, rahatlıklarıyla sokaklarda koşma isteği uyandıran sezonun eski bir o kadar da yeni parçası, gündüzden geceye kadar pek çok farklı saatte bizlere eşlik etmek için sabırsızlanıyorlar. 

Son iki sezondur varlıklarını belli eden, 2015 İlkbahar/Yaz dönemiyle birlikte makro trendler arasında üst sıralara yerleşeceklerinin altını çizen tulumlar OXXO’nun yeni koleksiyonunda denimden kumaşa kadar pek çok farklı çeşitle raflardaki yerlerini aldılar.

Basic tişört, crop-top ya da atletlerle kolay tamamlanabildikleri, sneakerleri en iyi taşıyan parçalardan biri oldukları ve giyeni genç, dinamik bir görüntüye kavuşturdukları için bizim de favori parçalarımız arasına giren tulumlar, Rihanna’dan Alessandra Ambrosio’ya kadar pek çok ünlünün de üzerinde karşımıza çıkınca pek çoğumuz için daha da değerli hale geldiler.

Serin havalarda kalın tabanlı sneakerlarla, sıcak havalarda stiletto ve dolgu topuklularla kombinleyebileceğiniz OXXO denim tulumlar sizi herkesden farklı kılarken, geceleri stilettolarla giyebileceğiniz OXXO siyah kumaş tulum mini elbise ve klasik kombinlerin arasından hızla sıyrılmanıza yardımcı olacak. 

OXXO Blog öneriyor: Sezon içerisinde oldukça popüler olan tulumlar sokak modasında sıklıkla karşınıza çıkacak. Stilinizle herkesden farklılaşmak için renkli fularları, deri ceketler, ve şapkaları kombininize eklemeyi unutmayın.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr