Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend Alarmı: Slip Elbiseler >>
1

Son zamanlarda moda bloglarda, ünlülerin instagram hesaplarında ve dergilerde sıkça görmeye başladığımız bir trend var. Bu trendin başrolü ise slip elbiseler.

Aslında hepimizin aşina olduğu bu elbise modeli askılı v yaka düz kumaşlı bir tasarımdan oluşuyor. Tek başına karşımıza çıkmasına ne kadar alışık olsak da son zamanlarda karşımıza beyaz basic tişörtlerin üzerinde kombinlenmiş şekilde çıkıyor. Moda bloggerlarının ve ünlülerin sıkça kullandığı slip elbiseleri yazdan sonbahara geçişte sıkça kullanarak bu akıma sen de ayak uydurabilirsin. 90’lı yılların stilinden ilham alınarak sokak modasında esmeye başlayan bu rüzgara, ilk olarak ünlü markaların defilelerinde rastladık. 

                               

Birçok ünlünün bu styling'i tercih ettiğini söylemiştik. Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerinde hızlı bir şekilde uyguladığı bu stili kendinde uygularken onlardan ilham alabilirsin. Emma Roberts'ın da tercih ettiği slip elbiseyi uzun kollu bir basic tişört ile kombinlediğini görüyoruz. Sonbahar gelirken bu stili kot ceketler, uzun kollu basicler ve blazer ceket modelleri ile tercih edebilirsin. Stilini hareketlendirmek için fularlardan ve uzun zincir kolyelerden yararlanabilirsin. Saçlarda ise tercihimiz dağınık uğraşılmamış topuzlar heart

                               

Tişörtlerle tercih edildiği kadar tek başına da çok sevilerek kullanılan slip elbise modellerini gece dışarı çıkarken topuklu botların veya stilettoların ile kombinleyebilirsin. Gündüz ise deri botlar veya spor ayakkabılarınla severek kullanacaksın. İllaki beyaz tişörtlerle kombinlemek gibi bir derdin de yok üstelik, slip elbisenin rengine göre bir renk, desen baskılı veya çizgili tişörtleri de kombininin bir parçası haline getirebilirsin. Slip elbiseleri kombinlerken ayakkabı seçiminde minimal tasarımları tercih ederek daha trend ve cool bir görünüm elde edebilirsin.

Görseller: Pinterest


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr