Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Tatil Bavulunun Olmazsa Olmazları >>
0

Biz kızlar için bir seyahat organize etmek kadar zor olan bir şey varsa o da kesinlikle bavul hazırlamak. Yoksa sen de seyahat bavulunu hazırlarken saatlerin nasıl geçtiğini anlamayanlardan mısın? Yalnız değilsin. Gün gün seyahatinde nereye gideceğin neler yapacağın planlı olsa bir dert olmasa bir dert. Planlı bir şekilde tatile çıkıyorsan bu kez de ruh halin karşına çıkıyor. “Ya o an bunu değilde diğerini giymek istersem?” sorularıyla kendini işin içinden çıkamaz bir durumda bulabiliyorsun.

Spontane bir tatil geçirecekesen işin iyice zor. Elinde olsa tüm gardırobunu yanında götürmek istediğini biliyoruz. Kıyafetin yanında ayakkabı, aksesuar ve kişisel bakım ürünlerin de işin içine girdi mi dönerken ağır olması gereken bavulunla daha giderken ağırlık limitini aşmış oluyorsun. Aslında durumu bu kadar komplike hale getirmeye gerek yok. Programın belli olsun ya da olmasın birbiriyle uyumlu joker parçaları bavuluna koyman en mantıklı yöntem olacak. Peki ama tatil bavulunu nasıl pratik bir şekilde hazırlayabilirsin? Yanına neler almalısın? Aldıklarını nasıl giyeceksin? Bu soruların cevabını merak ediyorsan okumaya devam et!

 

 

 

 

 

 

Demirbaş Basic’ler

Öncelikle bavuluna mutlaka beyaz ve siyah bir basic tişört almalısın. Gündüzden geceye nereye gidersen git basic tişörtlerin hayatını kurtaracağından emin olabilirsin. İster pantolon ister etek ile kombinle, gündüz kültürel gezilerinden akşam gece kulübüne kadar her ortama ayak uydurabilirsin. Bu tişörtler spontane gelişen bir spor etkinliğinde bile işine yarayabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olmazsa Olmaz Askılı Bluz

Bavuluna ince askılı farklı modellerde bir kaç bluz koyabilirsin. Oxxo.com.tr’de bulabileceğin birbirinden farklı modeler ile sabah güneşin altında keyifli bir kahvaltı ya da akşam yemeğine rahatlıkla giyebilirsin. Mesela saten, çiçek desenli, fiyonk detaylı gibi farklı modeleri jeanlerinle kombinleyebilirsin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Favori Elbiseler

Yaz demek şüphesiz bol bol elbise demek. 2-3 tane bavuluna fazladan elbise almak eminiz sana çok yük olmayacaktır. İnce askılı midi elbise gibi bir model spontane gelişen programlardan hayatını kurataracak. Tek omuz detaylarından mini elbiselere, uçuş uçuş modellerden çiçekli elbiselere fazla elbiselereden pişman olmayacaksın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Midi Etek Şılığı

Son dönemlerin en trend parçalarından midi eteklere de bavulunda yer aç. Hem çok şık hem de feminen bir görünüm elde edebileceğin bu etekler aynı zamanda çok rahat. Özellikle yaz sıcağında tiril tiril modelerle fazlasıyla rahat edebilirsin. Hem sneaker hem de sandaletler ile sağladığı uyum sayesinde farklı günlerde farklı stiller yaratman mümkün.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cool Jean’ler

Gardırobunda birbirinden farklı mode jeanin olabilir ve seçmekte zorluk yaşayabilirsin. Vücuduna outuran bir mom jean ve fit bir görünüm sağlayan paça detaylı jeanlerden bir tane bavuluna koyarak bu sorunu çözmen mümkün. İster düz bir sneaker ile tatil yerini sokak sokak keşfe çık, istersen topuklu bir ayakkabı ile giyerek gece şıklığını yakala. Yanına alacağın basicler veya askılı bluzlarla giyip aksesuarlarınla şıklığını tamamlamayı unutma.

Kurtarıcı Hırka

Genelde yaz tatili olduğu için hırka da nerden çıktı diye düşünebilirsin. Ama bavuluna atmasan da yanına bir hırka almanda yarar var. Zira sıcak bir yere gidiyor olabilirsin ama uçağın içi hiç de sıcak olmayabilir. Uçakta klimadan dolayı üşüdüğünde eminiz bizi hatırlayacaksın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr