Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Takibe Al; Julie Pelipas >>
1

Uzun boyu ve yalın stiliyle sokak modasının yıldızlarından olan Julie Pelipas’ı henüz takibe almadıysan çok şey kaçırıyorsun. Instagram hesabında âdeta ilham saçan Vogue Ukrayna’nın moda editörü, minimal estetiğiyle moda dünyasının kült isimleri arasında yer alıyor. Sezonluk değil, ömürlük kıyafetler satın alıyor. Her sezon gardırobuna yatırımlık parçalar ekliyor ve onları asla unutmuyor.

 

 

Julie Pelipas, tamamen klasik ve minimal parçaları çok yönlü parçalarla kombinliyor. Özellikle asimetrik parçaları şu sıralar favorileri arasında. Birden fazla dikkat çeken parçaları bir arada kullanmayı sevmeyen Pelipas, dikkati tek üründe toplamayı saha çok seviyor. Bazen dev bir küpe veya kıyafet üzerindeki asimetrik bir detay onun stilindeki imzaları oluşturuyor. Mesela onun gibi mom jean ve düz bir body ikilisine stiletto ile şık bir görünüm kazandırabilirsin. Üzerine giyeceğin asimetrik bir kaban da stilinin yıldız parçası olabilir. Julie Pelipas, her ne kadar efsane moda çekimlerine imza atsa da stil sahibi olmanın sadece trendlere uyarak giyerek olmadığını düşünüyor. Onun gibi cool olmanın anahtarı ise tarzını yaratırken kendini güzel hissettiğin ve ruh halini yansıtabildiğin parçaları seçmenden geçiyor.

 

 

Bu yazıyı okuduktan sonra gardırobunu aç ve yatırım parçalarına göz at. Deri bir pantolon, krem rengi bir trençkot veya siyah ve ekose desenli bir blazer ceketin yok ise kendine bir alışveriş listesi yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Zira Pelipas’ın bu cool stilinin anahtar parçaları gardırobunun demirbaş ve zamansız kıyafetlerinden oluşuyor. Ayrıca kıyafetlerini aksesuarlar ile parlatmayı seviyor. Hazırlayacağın bu alışveriş listesine dev küpeleri de eklemeyi de unutma.

 

 

Julie Pelipas için en önemli şeylerden biri de konforu. Onu kruvaze blazer ceketler ve takım elbiselerle görmen sıklıkla mümkün. Saten ince askılı bir bluz veya elbise üzerine blazer ceket ve büyük küpeleriyle hem rahat hem de şık bir stil yaratıyor. Hem maskülen hem de feminen tarzın birlikteliğini seviyorsan Julie Pelipas’ı mutlaka takibe almalısın. İş hayatında da jean pantolonları olmazsa olmazları arasında. Konu güzellik olunca da aşırı makyajdan asla hoşlanmıyor. Makyajında natürel tonlar tercih eden Pelipas, yaşı ilerledikçe az makyajın kendisini daha genç gösterdiğini keşfetmiş. Bazen sadece maskara sürüp bile sokağa çıkabiliyor. Cildinin bu kadar canlı görünmesinin sırrı ise düzenli olarak haftada üç kere yaptırdığı yüz masajı. Cilt bakımına özen gösteren yıldız, estetikten de bir o kadar uzak; her zaman doğal olmayı daha çok seviyor. Şu sıralar kâğıt maskeler en sevdiği güzellik ritüelleri arasında.

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr