Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / SAG Ödül Töreni Kırmızı Halı Görünümleri >>
0

Oyuncular birliğinin 1995 yılından beri düzenlediği SAG (Screen Actors Guild Awards) Ödül töreni geçtiğimiz haftalarda gerçekleşti. SAG Ödül Töreni’nin geçtiğimiz etkinlikleriden en büyük farkı bu kez gümüş halı değil gümüş renginde bir halıda ünlüler boy gösterdi. Oscar’dan önce son sinema ödüllerinin dağıtıldığı gecede kazananlar kadar ünlüler stilleri de bir hayli dikkat çekiciydi. 25. Kez dağıtılan ödüller ile birlikte gümüş halıdaki şıklık yarışı da gece boyunca tam gaz devam etti. Los Angles’ta yapılan törende film kategorilerinde Black Panther iki ödül kazanırken, oyunculuk ödülleri dört farklı filme gitti. Dizi kategorilerinde ise The Marvelous Mrs. Maisel üç ödül birden kazandı.

 

 

Lady Gaga ve Badley Cooper’ın performansı da geceye damga vurdu. A Star Is Born filmindeki rolüyle 2018'e damga vuran Lady Gaga SAG Ödül Töreni’nde stiliyle de tüm dikkatleri üzerine çekti. Beyaz, bordo ve altın rengini bir arada kullanan şarkıcı, beyaz, derin dekolteli ve derin yırtmaçlı Dior elbisesiyle âdeta herkesi büyülemeyi başardı. Lady Gaga gibi tercihini beyazda yana kullanan bir diğer isim de son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Chanel elbisesiyle Margot Robbie’ydi. Elisabeth Moss ise kabarık Monique Lhuillier elbisesiyle âdeta bir prensesleri andırıyordu.

 

 

Pembenin yükselişi gümüş halıyı da ele geçirdi. A Quiet Place ile en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alan Emily Blunt volan detaylı pembe Michael Kors Collection elbisesi ve Jimmy Choo  clutch’ıyla oldukça şık görünüyordu. Önümüzdeki günlerde Captain Marvel filminde izleyeceğimiz Gemma Chan ise Oscar de la Renta elbisesi, Christian Louboutin ayakkabıları ve Harry Winston mücevherleri ile gece boyu göz kamaştırdı.

 

 

Netflix’te yayınlanan Glow programından takip ettiğimiz Alison Brie ise siyah Miu Miu elbisesiyle geceye katıldı. Sırtındaki kocaman kurdeleyle dikkat çeken Alison saçı ve makyajıyla da tam bir siyahlar kraliçesiydi. Siyah gibi risksiz tercihler yapan ismiler arasında Samira Wiley, Mandy Moore ve Rachel Weisz de yer aldı. Gecede abartıya kaçmayan isimler de vardı tabii. Emma Stone Louis Vuitton bluzu ve pantolon ikilisiyle boy gösterdi. Alışılmışın dışında olarak iki parça ve sade bir görünüm sergileyen Emma Stonu’u Megan Mullally dümdüz inen siyah elbisesi ile takip etti.

 

 

Gümüş halıya uyum sağlayan isimler de yok değildi. Komedi alanında en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Rachel Brosnahan’ın gümüş rengi straplez tül elisesi Dior’un Haute Couture koleksiyonundan. Oscar de la Renta elbisesiyle Robin Wright derin dekoltesiyle gecenin en cesur isimlerinden oldu. Michelle Yeoh’ın tüylü Elie Saab haute couture elbisesi ve Betty Gilpin’in fırfır etekli Liberty Belle marka elbisesi de tüm dikkatleri üzerine çekti.

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr