Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Stil Alarmı: Gri Palto! >>
5

Stil Alarmı: Gri Palto!

Soğuk kış günlerinde nasıl tarz olacağım diye düşünüyorsanız gri paltolar bu kış imdadınıza yetişiyor. Tarzınıza isterseniz şık isterseniz spor bir hava katabileceğiniz uzun gri paltolar kotla, elbiseyle, spor ayakkabıyla kısacası her şeyle uyum sağlayabiliyor. 

                       

Bu gri montlar nasıl giyilir derseniz önemli olan uzun olması. Gerisi size kalmış, zira bu montlar her kıyafetle çok tarz duruyorlar. Yeter ki renkleri çok karıştırmayın. Aksesuarlarınızı minimumda tutup paltonuzu ön plana çıkarmanız da önemli. Siyah ve grinin harika uyumu sayesinde gri paltonuzun içinde siyah kıyafetinizle güzel bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu paltolar bol kesim tarzı sayesinde sizi hem şık hem de stil sahibi gösterecek. 

                                 

                                    

                                     

                                    

                   

OXXO ailesi olarak siyahın asaletinden asla şikayetçi değiliz ama “Tedbili mekanda ferahlık var” deyiminden ilham alıp stilimize yeni bir renk katmanın da zamanı geldi diyoruz ve dolabımızda grinin her tonuna yer açıyoruz. Sokak modasının nabzını tutmayı seven tasarımcılarımız koyu griden açık griye kadar yeni siyahın pek çok tonunu yeniden yorumladıkları OXXO paltolarıyla, hem soğuktan korunmanıza hem de trendy görünmenize yardımcı olacaklar.

Peki gri ve tonları hangi renklerle bir arada kullanılır?
Toz pembeden uçuk sarıya, uçuk sarıdan sezonun bir diğer trend rengi şarap kırmızısına kadar hemen hemen neredeyse bütün renk paletiyle yakın temasta olan gri, siyah-beyaz ve kot renkleriyle de oldukça iyi bir uyum yakalıyor.  Koleksiyonumuzda yer alan toz pembe bir hırkayı, siyah dar skinny ve gri paltonuzla birleştirerek renklerin etkisinden destek alabilir, kısa paça denim pantolonunuzu beyaz bir kazakla tamamlayarak omzunuza alacağınız gri paltonuzla da sadeliğin her zaman kazandığının bir kanıtı da olabilirsiniz.

OXXO’nun stil önerisi: Gold aksesuarlarla, boğazlı kazaklarla, büyük çantalarla ve berelerle birlikte kullanıldığı zaman zenginleşen gri uzun paltoları tabanı kalın spor ayakkabılarla tamamlayarak daha genç bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Bende bu trend paltodan istiyorum ama nasıl bulacağım? Nasıl kombinleyeceğim?, diye düşünüyorsanız sizler için OXXO’nun bu sezondaki koleksiyonunda bulunan gri paltoları sizin için seçtik. Dolabınızda yer açacağınız OXXO paltolarıyla tarzınızla sokak modasına yön verebilirsiniz.

    


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr