Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sokak Modasına Işık Tutan Parçalar! >>
1

 

 

Mevsim ne olursa olsun sokak modası her daim bize ilham veriyor. Yeni koleksiyonlarda gördüğümüz capcanlı parçalar da sokak modasında yer alarak bizi mutlu ediyor! :) Şimdi ise Luxe Grunge koleksiyonuyla tanışma zamanı… Bu koleksiyonda bulunan güçlü ve nostaljik detayları birlikte incelemeye ne dersin? Kombin önerileri eşliğinde yeni koleksiyonumuzla tanışırken sokak modası için hazır olacaksın! :)

 

1.Nostaljik Ayrıntılar!

Yeni sezonda batik desenler ve vegan deri dokular fazlasıyla popüler olduğuna göre şimdi önereceğimiz parçalar ilgini çekebilir… Luxe Grunge koleksiyonunda yer alan batik desenli bluz ve vegan deri flare pantolon güçlü kombinler için ideal! Nostaljik detayların keyfini çıkarabileceğin bir kombin için bu bluz ve pantolon modeli mutlaka dolabında yerini almalı… :)

 

 

 

2.Güçlü ve Etkili!

Vegan deri dokunun güçlü etkisiyle birleşen mom jean kombini ile farkını yansıtmaya hazır mısın? Yumuşacık puf dolgulu deri mont modelinin sıcaklığı ve %100 pamuklu mom jean modelinin nostaljik etkisi havalı kombinleri anahtarı olacak! Mom jeanlerin her döneme uyan görünümünü ister sneakerlarla ister postallarla birleştir… Vegan deri modeliyle de mevsim rüzgarlarına meydan oku! :)

 

 

3.Adım Adım Çekicilik!

Luxe Grunge koleksiyonundaki güçlü ve etkili parçaların yanı sıra çekiciliği destekleyen detaylar da mevcut! Sokak modası için ihtiyacın olan bu ayrıntıları desteklemek isteyebilirsin… Omuz detaylı bluz ve çıtçıt ayrıntılı midi etek modeli ile çekiciliğin dozunu artıran kombinler oluşturabilirsin. Bu kombini topuklu çizmelerle ve vegan deri trençkotlarla ön plana çıkarmak mükemmel fikir! :)

 

 

 

4.Vazgeçilmez Mom Jean!

Yıllar boyunca kombinlerin vazgeçilmezi olan mom jeanlerden biri şimdi Luxe Grunge koleksiyonunda! %100 pamuklu dokusu ve diz kısmındaki cut-out detayı ile sokak modasının ritmini yakalaman mümkün olacak… Sezonun trendi olan şişme yeleklerle ve V yaka trikolarla kombinleyebileceğin mom jean şimdi seni bekliyor! :)

 

 

 

5.Batik Desenlerin Dansı!

90’lı yıllardan beri rengarenk görünümlere şahit olduğumuz batik yıkamalı dokular enerjimizi yükselmeye devam ediyor! Yumuşacık dokusu ve rahat kalıbı ile seni mutlu edebilecek bir sweat önerimiz olacak… Luxe Grunge koleksiyonundaki batik desenli sweatshirt modeli ister sokak modası ister egzersiz zamanları için sana eşlik etsin! :)

 

 

 

6.Şimdi Bomber Zamanı!

Bomber ceketlerin popülerliği gidere yükseliyorken Luxe Grunge koleksiyonundaki uzun bomber ceket modelini görmek ister misin? Mevsimin serin rüzgarlarına ve ansızın bastıran yağmurlarına karşı o tam bir kurtarıcı olacak! Bomber ceket modelini ister jeanlerle ister joggerlarla kombinle… Günlük veya sportif görünümler arasından seçimini yapıp sokak modası içerisinde farkını göster! :)

 

 

 

7.Renklerin Enerjisi!

Luxe Grunge koleksiyonu sokak modası için uygun parçalar sunarken enerjimizi yükseltmeyi de ihmal etmiyor… Batik desenli ve baskılı sweatshirt modeli buna en iyi örnek! Hafta sonu rahatlığı için aradığın konforu bu parçada bulabilir ve hatta yumuşacık sweat joggerlarla mutluluğu yakalayabilirsin… En sevdiğin sneakerlarla uyum sağlayacak olan bu sweatshirt şimdi senin olmalı!

 

 

 

8.Ekose Gücü!

Ekose desenlerin yolculuğu Luxe Grunge koleksiyonu ile devam ediyor! Özellikle bu aylarda ihtiyaç duyduğumuz sıcacık dokulara eşlik eden ekose desenler ile nostaljik bir ritim yakalamak mümkün oluyor… Bir de bu desenlerle uyum yakalatan vegan deri mini etekler veya pantolonlar karşımıza çıkınca fazlasıyla heyecanlanıyoruz! Bu heyecanı biraz daha yükseltmek için postallardan yardım almak ve kombini şişme montlarla veya uzun ceketlerle kombinlemek mükemmel olmaz mı? :)

 

 

Yeni koleksiyon Luxe Grunge ile sokak modası artık çok daha güçlü detaylar eşliğinde canlanacak! Ekoseler, vegan deriler ve mom jeanler ile dilediğin kombinlere ve daha fazlasına ulaşmak için hemen oxxo.com.tr’ye gelmelisin! :)

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr