Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Soft Dokunuşlarla Kışa Renk Kat! >>
0

 

 

Bahar ve yaz ayları geçti diye canlılık içeren renklere veda etmedik… Soft tonlarla kalbimizi çalan parçalara gardırobumuzda yer açtık. Kasvetli kış günlerine inat enerjimizi yükseltmeyi başardık! Şimdi bu enerjiyi devam ettirecek bir koleksiyon ile karşındayız… Sıcaklığı yakalatan kış kombinleri için; Light Beam koleksiyonu! Yeni koleksiyon ile tanışıp soft tonlar ve daha fazlasıyla oluşturabileceğin mükemmel kombinlere yelken açabilirsin. Hadi başlayalım! :)

1.Klasik Detaylar Çarpıcı ve Etkili!

Light Beam koleksiyonunda yer alan balon kollu bluz modeli ve vegan deri jogger pantolon ile etkili klasikliği yakalaman mümkün olacak… Ofis günlerinde veya önemli buluşmalarında bu parçaları makosen ayakkabılarla birleştirip tarzını ön plana çıkarabilirsin. Bu ikiliyi çok seveceksin! :)

 

 

 

2.Feminen Dokunuş!

Kış aylarında planlanan kutlama veya özel buluşmalar için aradığın elbise burada! Bel kısmındaki cut-out detayı ve etek bölümündeki yırtmaç ayrıntısı fazlasıyla etkileyici… Feminen detayların bir araya geldiği bu yırtmaçlı elbise ile baget çantaları ve uzun çizmeleri buluşturmak harika olur! :)

 

 

 

3.Efsane Vegan Deri!

Yeni sezonda popüler olan vegan deri dokuyu kış kombinleri içerisinde pantolonlarla deneyimlemek mükemmel! Kemer detaylı yüksek bel deri pantolon ile sen de bu deneyime dahil olarak kombinlerine farklılık katabilirsin. Sıcacık trikolarla veya blazer ceketlerle kombinleyebileceğin vegan deri pantolon şimdi seni bekliyor! :)

 

 

 

4.Floral Desenlerin Dansı!

%100 viskon içerikli bluz modeli Light Beam koleksiyonunda floral desenlerin dansını sergileyen bir parça… Günlük hayatında jeanlerle veya mini eteklerle birleştirebileceğin bluz modeli mutlaka dolabında yerini almalı. Kış mevsimine özel olarak bu parçaya triko hırkalar veya ceketler eşlik edebilir! :)

 

 

 

5.Nostalji Rüzgarı!

Desenli mini elbise modeli kış kombinleri eşliğinde nostalji rüzgar estirmek için hazır! Light Beam koleksiyonundaki bu parçayı sezonu favorisi uzun çizmelerle birleştirip yeni haftaya enerji katabilirsin. Ayrıca bu kombini uzun kabanlarla tamamlamak da hoşuna gidebilir! :)

 

 

 

6.Farklılığın İzinden Gidiyoruz!

Light Beam koleksiyonuna dahil olan asimetrik bluz ve kemerli midi etek modeli göz kamaştırıyor! Farklılığın izinden giden bir görünüm için bu iki parçayı mutlaka yakından görmelisin… İş günlerinde veya arkadaş toplantılarında bluz ve etek kombinin sayesinde tüm dikkatler üzerinde olacak! :)

 

 

 

7.Mevsime Özel Sıcaklık!

Kış mevsimine özel sıcacık dokularla harika kış kombinleri oluşturmak ister misin? Cevabın evet ise Light Beam koleksiyonunda yer alan püsküllü triko ve büzgülü vegan deri etek ile tanışabilirsin… Bu iki parçanın sıcaklığı ve mükemmel detayları modunu yükseltmek için hazır! :)

 

 

8.Desenli ve Romantik!

Romantik etkiyi yakalamak için Light Beam koleksiyonundaki desenli bluz modeli ideal bir seçenek… Vazgeçilmez jeanlerle kombinlenebilen bu parçayı özel buluşmalar için mini eteklerle veya wide-leg pantolonlarla birleştirebilirsin. Her anına romantiklik katacak desenli gömlek modeli ile tanışmak için görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

9.Takım Oyunu Devam Ediyor!

Uzun süredir aşina olduğumuz takım kombinlere bu sezonda da yer vereceğiz. Light Beam koleksiyonundaki tüvit dokulu crop ceket ve mini şort tam sana göre! Güçlü ve uyumlu bir görünüm için bu ikiliden destek alırken topuklu uzun çizmelerden yardım alabilirsin… :)

 

 

 

10.Sıra Dışı Cut-Out!

Birçok kombinde yer verebileceğin cut-out detaylı triko kazak modeli, bu kışa hareket katacak! Olmazsa olmaz dediğimiz push up skinny pantolonlarla eşsiz bir uyum yaratan triko kazak modeli şimdi senin olmalı… Kesik detaylı triko ile harikalar yaratırken yünlü kabanlar veya peluş ceketler eşliğinde sıcaklığı yakala! :)

 

 

Light Beam koleksiyonundaki büyüleyici parçalarla kış kombinleri artık daha sıcak! Mevsime özel detayları keşfedeceğin bu parçalar şimdi seni bekliyor, hadi hemen oxxo.com.tr’yi tıkla! :)              

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr