Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezonun En Trend Bluz Modelleri >>
0

OXXO Geçiş mevsimlerinde sevecek kullanacağın bluz modellerini her hafta yeniliyor. Birden fazla çeşit ve her sezona uygun renklerle satışa sunulan bluz modelleri OXXO’da! Sonbahar sezonunda neredeyse en çok kullanılan modellerden olan bluz modelleri modern çizgileri ve toprak tonlarını bir araya getiriyor. Desenli parçaların yanı sıra düz renkli tasarımları bolca barındıran Sonbahar-Kış koleksiyonunda etnik desenler ve nakışlar ön plana çıkıyor.

Omuzları açık modeller, sıfır kollu modeller ve v yaka kesimler öne çıkıyor. Hem klasik hem de günlük kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğin bluz modelleri için tıkla. Gelelim senin için seçtiğimiz sezonun en gözde bluz modellerine;

                        

Sezonun en beğenilen ve zamansız parçalarından biri olan degaje yaka bluz modelleri, gece dışarı çıkarken kurtarıcın olacak. Derin göğüs dekoltesi ve tasarımı sayesinde seksi bir görünüm elde edeceksin. Ayrıca degaje yaka bluz modellerini sonbaharda blazer ceket modelleri ile de kullanabilirsin. Bu sene moda dünyasının vazgeçilmezi olan nakışlı parçalar da uzun kollu modelleriyle OXXO'da yerini aldı. Uzun kollu nakışlı bluz modellerini dar paça pantolon modelleri ile kombinleyebilirsin. Dolabımızın en vazgeçilmez parçalarından olan V Yaka bluz modelleri de farklı renk seçenekleri ve eşsiz keten kumaşıyla oxxo.com.tr'de!

                      

Omuz detaylı parçalar da bu sezonun en çok beğenilen parçaları arasındaydı. Sonbaharda da sıkça göreceğimiz omuz detaylı bluz modelleri, uzun kollar ve fırfır detaylarıyla yeniden tasarlandı. Farklı tasarımlardan hoşlananlar için üretilen bluz modelleri için Bluzlar kategorimizi ziyaret edebilirsin. Etnik desenin eşsiz görünümü ile stilini oluşturmak ister misin? Hem spor hem de şık kombinlerinde kullanabileceğin desenli bluz modellerini topuklu ayakkabıların ile kombinlemelisin. OXXO tasarımcıları Sonbahar- Kış sezonunda da farklı tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Hem eteklerle hem de pantolonlarla kullanabileceğin arkası uzun önü kısa bluz modellerini desenli parçalarla kombinleyerek sokak modasına imzanı atabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr