Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezon Trendleriyle 10 Kombin Önerisi! >>
0

 

 

Yeni bir yıl yaklaşırken sezon trendlerindeki güncellemeyi  takibe aldık... Çünkü yeni yılda gardırobuna eklemen gereken parçaları kaçırmak istemezsin diye düşünüyoruz! :) 2022 yılına enerji katarak modunu yükseltecek parçalar eşliğinde kombin önerileri fazlasıyla keyif verecek… Sen de bu keyfi yakalamak istersen bizi takip et. :)

1.Efsane Push Up!

Tencel(Lyocell) ve pamuk karışımı sayesinde geri dönüştürülebilir içeriğe sahip olan push up skinny ile henüz tanışmadıysan şimdi tam zamanı! Yumuşacık dokusu, bedeni sarıp toparlayan fiti, anti bakteriyel kumaş yapısı seni büyüleyecek… İster ofis günlerinde ister günlük hayatında onu dilediğin gibi kombinlerine dahil et! :)

 

 

 

2.Mevsime Uygun Formlar!

Kışa devam ederken yeni sezonda da mevsime uygun olarak şişme montların yumuşaklığını görmeye devam edeceğiz. Puf dokuların konforuyla yağmurlu ve rüzgarlı havalarda tarzından ödün vermeden kombinlerini şekillendirebileceksin. İş günlerinde onu deri pantolonlarla, hafta sonu geldiğinde sweat dokulu joggerlarla kombinlemek hoşuna gidebilir! :)

 

 

 

3.Nostaljik Uyum!

Yeni sezonda da kombin önerileri  ile takım oyununa dahil olmaya devam ediyoruz! Pamuk ve viskon karışımlı içeriklerle hoşuna gidebilecek ikiliyle tanış… Crop ceket ve mini şort! Mevsime uygun görünümler için ideal seçenek olan bu takımı uzun çizmelerle ve kahve tonlarındaki kabanlarla kombinle! Hem klasik hem de sıra dışı olmak bu ikiliyle mümkün…

 

 

 

4.Klasik Trikolarla Dans!

Trikolar artık her mevsim farklı formlarla karşımıza çıkıyor… Mevsim kış olduğuna göre şimdi bir balıkçı yaka triko modeline sarılma zamanı! Sıcacık dokusuyla kışa uyum sağlarken kombinlerini ön plana çıkarman da mümkün olacak. Sezonun trendi olan vegan deri pantolonlarla birlikte bu parçayı mutlaka değerlendir…

 

 

 

5.Denim Rüzgarı Devam Ediyor!

%100 pamuklu denimler OXXO’da rüzgar estirirken sen de buna dahil olmaya ne dersin? Şimdi önereceğimiz bol paça pantolonla denimlerin havalı etkisini yakalayabilirsin. Yırtık detaylı tasarımıyla cool görünümün anahtarı olacak bol paça denim pantolon seni bekliyor… Çok sevilen ekose gömleklerle veya crop trikolarla bu pantolonu kombinle ve farkını yansıt!

 

 

 

6.Şimdi Ekose Zamanı!

Ekose desenler her sezon kalbimizi çalmayı başarıyorken kombin önerileri içerisine dahil etmemek olmazdı… Eğer sen de ekose deseni seviyorsan bu yumuşacık dokulu gömlek ceket modeli hoşuna gidebilir! Şimdi onu jean kombinlerine dahil ederek farkını yansıtma zamanı… :)

 

 

 

7.Vegan Deri Farkı!

Yeni sezonda mükemmel bir yükseliş yakalayan vegan deri dokular sana çok yakışacak! Bu sefer vegan deri formun mini etek haliyle tanışıp feminen etkiyi yakalaman mümkün olacak… Vegan deri mini etek modelini mevsime yakışan trikolarla ve uzun kabanlarla kombinleyip sezon trendlerini yakalayabilirsin! :)

 

 

 

8.Favori Elbiseni Seç!

Trikolardan bahsetmişken bu dokudaki elbiselerin ahengini mutlaka keşfetmen gerek! Feminen detayların ön plana çıktığı mini triko elbiseyi kutlamalarda veya ofis günlerinde dilediğin gibi kullan… Topuklu çizmelerle harika bir uyum yaratan bu elbiseyi mutlaka gardırobuna dahil etmeli ve bu sıcaklığı yakalamalısın! :)

 

 

 

9.Romantizmi Yakala!

Trikoların romantik esintileri kombinlere çok yakışıyor! Romantizmi vurgulayan bu triko ile günlük hayatının vazgeçilmezin olan jeanleri veya toplantı zamanlarının kurtarıcısı olan kumaş pantolonları bir araya getirebilirsin! Özel buluşmalarda onu mini eteklerle buluşturup romantizme biraz da çekicilik katabilirsin… :)

 

 

 

10.Mom Jeanler Olmadan Asla!

Mom jeanlerin olmadığı bir dünyayı düşünemiyoruz! İyi ki mom fit jeanler hayatımızda… Nostaljinin mükemmel etkisini kullanabileceğin yırtıklı mom jean pantolon ile mevsimin keyfini çıkarabilirsin. Kombin önerileri ile sunduğumuz bu parçayı sen de sweatlerle veya trikolarla birleştirip gününe hareket katabilirsin… :)

 

 

Kombin önerileri ile sezonun trendlerini keşfederek gardırobuna farklılık katabilirsin. Ayrıca OXXO uygulamamızı Appstore veya Playstore üzerinden indirerek veya oxxo.com.tr'yi ziyaret ederek yeni koleksiyonlarla tanışabilirsin!

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr