Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Şehrin Ritmi: Mystic Dreams Koleksiyonu! >>
0

 

 

Şehrin ritmini yakalamaya hazır mısın? Yeni yıla doğru yaklaşırken hala yükselişini devam ettiren vegan deriler, sıcacık dokular… Bütün bunları bir arada bulabileceğin bir koleksiyon ile karşındayız; Mystic Dreams! En sevdiğin dokuları ve güçlü detayları şehre uyarlayıp neler yapabileceğini görmek istiyorsan hemen bizi takip etmelisin… Başlıyoruz!

1.Biraz Cool Biraz Klasik!

Vegan deri dokuların yükselişinden bahsetmiştik… Sen de Mystic Dreams koleksiyonu ile  buna dahil olmak istersen ihtiyacın olan şey bir vegan deri şort! Bununla birleştirebileceğin slogan detaylı tişört ve uzun çizmeler hem cool hem de klasik bir görünüm yakalamanı sağlayacak! İster işe ister önemli buluşmalara… Sen nerede istersen orada! :)

 

 

 

2.Adım Adım Sokak Stili!

Mystic Dreams koleksiyonu eşliğinde birçok parça sokak modasında yankı uyandırmaya devam ederken seni bir carrot-fit pantolon ile tanıştıralım! Pamuk içerikli dokusuyla şehir hayatının koşuşturmasında rahatlığı ve şıklığı bir arada bulabileceksin… Onu postallarla veya çizmelerle buluştururken tercih edeceğin oversize sweatshirt seni fazlasıyla havalı gösterebilir! :)

 

 

 

3.Yükselen Vegan Deriler ve Süveterler!

Nostaljiyi sonuna kadar hissettirecek süveterler sahnedeyken bizim de sana bir önerimiz olacak! V yaka triko süveter… Sıcacık dokusunu ister tişörtlerle ister gömleklerle birleştir! Aynı zamanda bu parçaya eşlik edecek bir vegan deri etek önerimiz de var… Asimetrik görünümüyle sıra dışı süveter kombinleri için ideal seçenek! :)

 

 

 

4.Sıcaklığı Hisset!

Ekose desenli gömlek ceketler bizi büyülemeye devam ediyor! Mystic Dreams koleksiyonundaki deri parçalarla birleştirilmek için mükemmel seçim olabilecek bir gömlek cekete ne dersin? Yumuşacık dokusu ve ekose desenli görünümü günlük kombinlerine uyarla ve şehrin ritmini yakala! Bu kombini belki bir sneaker veya bir postal ile tamamlamak istersin! :)

 

 

 

5.Puffer Montlar Sahnede!

Tam da mevsime uygun olarak kombinlerine ekleyebileceğin puf mont modeli Mystic Dreams koleksiyonu ile karşında! Bu mont yumuşacık dokusuyla birlikte hem günlük hem de hafta sonu kombinlerinde yanında olabilir… Onu ister vegan deri pantolonlarla ister dikişsiz taytlarla kombinle! Bu özgürlük senin elinde ve mevsimin sıcacık dokuları seni ısıtmaya hazır! :)

 

 

 

6.Vegan Deri Straight-Fit Dokunuşu!

Mystic Dreams koleksiyonu ile şehrin ritmini yakalatan kombinlere devam ederken vazgeçilmez straight-fit karşımıza çıkıyor… Mystic Dreams koleksiyonunda karşımıza çıkan vegan deri parçalardan biri olan bu pantolon mükemmel seçenek! Ofis günlerinde onu trikolarla birleştirip sıcaklığı yakalayabilir, akşam gerçekleşecek küçük kutlamalar için onu topuklu çizmelerle kombinleyebilirsin! :)

 

 

 

7.Hayalindeki Kombini Tamamla!

Aksesuarlar kombinlerimizin vazgeçilmezi! Seni Mystic Dreams koleksiyonu ile tanıştırırken bu temadaki kombinleri en iyi şekilde tamamlayacak aksesuarlardan birini görmeni istedik… Vegan deri dokulu kapitone baget çanta! Baget çantalar bir süredir favoriler arasında yer alıyor. Sen de hala baget form ile tanışmadıysan bu parça iyi bir başlangıç olabilir! :)

 

 

Mystic Dreams koleksiyonuyla tanıştığına göre sunduğumuz kombin önerileri eşliğinde şehrin ritmini yakalayabilirsin! Vegan deriler, sıcacık trikolar ve vazgeçilmez formlar seni bekliyor… Daha fazlası için şimdi oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr