Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Pure Soul Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Merakla beklediğin iç giyim koleksiyonumuz pure soul oxxo.com.tr’de yerini aldı. Birbirinden farklı model ve renkte tasarımlardan oluşan Pure Soul koleksiyonunda ki parçaları hem normal bir iç çamaşırı gibi kullanabilir hem de tamamlayıcı bir parça olarak kullanabilirsin. Şenlikler ve festivaller yaklaşıyorken kombinini tamamlamak istemez misin? Derin V yaka tişörtler, gömlekler veya salaş hırkalar ile kombinleyerek tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Mavi, ten rengi, siyah ve beyaz renklerden oluşan koleksiyonda ki ürünleri kendi zevkine göre takımlayabilirsin.                                                                                    

                                       

Jean salopetlerle kombinleyebileceğin gibi, kot şortlar ve ince hırkalar ile kombinleyerek de stilini tamamlayabilirsin. Hem rahat hem trendy görüneceğin lace bralar ile şenliklerde tüm dikkatleri üzerine toplayacaksın.

                                       

Bir sütyen ile iki farklı stil oluşturman çok kolay. Mom fit kotlarla kombinleyebileceğin derin dekolteli atletler ile hem gizemli hem de seksi bir görünüm yakalarken, yaz akşamlarında delikli bir hırka ile kombinleyerek iddialı bir görünüme imza atabilirsin. Bu model içi bir tık yeter :)

                                           

Gelelim en iddialı parçalara. Romantik olduğu kadar seksi de olan bu modeli hem günlük kombinlerinin içine kombinleyebilir veya yalnızca iç çamaşırı olarak kullanabilirsin. Beyaz gömlekler veya v yakalı tişörtlerle kombinleyerek cool bir görünüme sahip olabilirsin. Üst üste takılmış uzun kolyeler ise stilin için doğru tercih olacaktır. Pure soul koleksiyonumuza ulaşmak istiyorsan buraya tıkla :)

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr