Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Parti Zamanı! Yılbaşı Gecesi İçin Kurtarıcı Tüyolar >>
0

 

2019 yılını sonlandırırken yavaş yavaş yılbaşı ruhu her yeri sarıyor… Çam ağaçları ve yılbaşı süsleri tüm canlılığıyla vitrinlerde karşına çıkıyor. Koskoca bir yılı geride bırakırken yepyeni bir yılın ve yeni başlangıçların heyecanı hayatına ortak oluyor.

Işıklar altında tüm sıcaklığıyla devam eden yılbaşı hazırlıkları arasında stiline de tatlı dokunuşlar yapabilirsin! Işıltılı parçalardan alacağın ilham ile harikalar yaratman çok kolay. Şimdi, yeni yıl ruhunu yansıtabileceğin yılbaşı giyim önerileri ile büyülenmeye hazır ol…

1.Mini Eteklerin Vazgeçilmez Gücü

Güçlü görünüm elde edebileceğin mumlu etek modelleri ile yılbaşı giyim tarzına farklılık katabilirsin… Mini eteğin feminen tavrı, yılbaşı gecesi için isabetli bir seçenek!

Yılbaşı gecesi evde ya da dışarıda dahil olacağın partiler için bluz veya kazak modellerini de mutlaka listeye ekle! Yeni yıl gecesi kombinini, kemer ve çizmelerle tamamladığın anda ışıldamaya hazırsın…

İnce trikolar veya bluzlardan da yardım alarak mini etek kombinleri yapabilirsin. Yılın son gecesi olduğu için çekinme, istediğin kadar parlaklığı abart! Böylece, yılbaşı gecesi dilediğin gibi hem göz alıcı görünebilir hem de özgürce eğlenebilirsin…

 

 

 

2.Transparan Bluz Etkisi Her Yerde

Her yerde kurtarıcı olan transparan bluz şıklığını yeni yıla girerken sen de deneyimle! Modası geçmeyen transparan bluz modellerini yılbaşı stili için kombin seçeneklerine ekleyebilirsin.

Parti başlasın! Düz ya da desenli tül kumaşlardan oluşan bluzların çekiciliğini kullanmanın tam zamanı. Bu şeffaf etkiyi vurgulamak için transparan bluzların içerisinde büstiyerler tercih edebilirsin… Yılbaşı gecesi çekici detaylarla dans pistinin yıldızı olmak senin elinde!

Kürk ceket, mini etek ve transparan bluzun birlikteliğini hayal et ve uygula. Yılbaşı gecesi her yer ışıl ışıl parlarken sen de feminen parçaların tadını çıkar…

 

 

 

3.Yılbaşı Kazakları ile Yumuşak Dokunuş

Oxxo koleksiyonları arasından yumuşak tuşeli kazak modelleri her yerde olduğu gibi yılbaşı gecesi için de kurtarıcı rol oynuyor… Hayran kalacağın kazak modelleri içerisinden balon kollu kazak modelini fazlasıyla sevebilirsin!

Yılbaşı gecesi eğlenirken tarzını da vurgula… Işıltılı ortamlar için uyumlu olan dokuları keşfederek gecenin paralayan yıldızı olman mümkün. Bu eğlenceli gecede, crop kazakların kombinlere kattığı etkiyi sen de hissetmelisin. Yılbaşı gecesinde bir deri etek ve crop kazak ile harikalar yaratabilirsin.

Sezonun öne çıkan parçalarından biri olan uzun çizmeleri de unutma... Uzun bir çizme, yılbaşı gecesi de dahil olmak üzere bütün kombinlerinde işini kolaylaştıracaktır.

 

 

 

4.Baget Çanta ile 90’lar Esintisi

Yılbaşı elbiseleri veya kazakları ile oluşturacağın parti tarzına trend bir parça eklemeye ne dersin? Geçmişten bir parça ile geri sayım yaparken stilin dikkat çeksin…

Yılbaşı gecesi, ışıltını taze tutmak için arada bir makyajını tazeleme isteği duyacaksın. O gece çok fazla yük taşımayıp, önemli birkaç parçayı yanına almak için baget çantalar fazlasıyla uygun… Kırmızı bir ruj ve highlighter yılbaşı gecesi boyunca işini görür!

Mini elbiselerle muhteşem bir bütünlük için baget çantalardan yardım alarak da farkını ortaya koyabilirsin. Ayrıca geçmişten gelen bir parça olan baget çanta ile deri çizmelerin beraberliğine de izin ver!

Yeni yılda 90’ların nostaljisini hissedeceğin baget çanta modelleri arasından favori rengini seç ve geri sayıma başla!

 

 

 

5.Dokulu Derinin Botlarla Yükselişi

Yeni sezonun trend olan parçalar arasında gördüğün dokulu deriyle sen de tanışmalısın… Dokulu derinin gücüyle stilini bir üst seviyeye taşıyabileceğin kesik detaylı bot modellerine bir şans ver!

Yeni yıla girerken hem çekici hem de iddialı bir başlangıç yapmak ister misin? Yılbaşı gecesi dans ederken ve eğlenirken rahatlığı ve şıklığı yakalamak için parlak dokulu deri botların enerjisini hisset!

Yılbaşı giyim önerileri arasından seçebileceğin kesik detaylı botları, skinny pantolonlarla bir araya getir ve havalı hisset! Askılı deri çantalarla kombinine dikkat çekici bir etki kat ve yeni yılı güçlü bir görünümle karşıla!

 

 

Sevdiklerinde yeni yılı karşılarken; hem tarzını ön plana çıkarabileceğin hem de mutlu hissedeceğin yılbaşı giyim önerilerini seninle paylaştık. smiley Şimdi seçim senin! Tarzına ışıltı katabileceğin aynı zamanda gecenin yıldızı olabileceğin yılbaşı stil önerileri ile geri sayıma hazır ol! Gülümse, istediğin ve arzu ettiğin her şeyin gerçekleşeceği bir yıl olması dileğiyle…

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr