Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Oyun değiştiren parça: Boğazlı Kazak >>
1

15. yüzyıldan bu yana moda dünyasının içinde olan boğazlı kazaklar 90’lı yıllardan sonraki en büyük geri dönüşlerini yaşıyorlar. Sıcak tutmalarının yanı sıra boyun bölgesini olduğundan uzun gösteren ve hemen hemen neredeyse bütün parçalarla kolaylıkla kombinlenen bu kazaklar 2014/2015 sezonunun oyun değiştiren parçaları oldular. OXXO tasarımcıları tarafından yeniden yorumlanarak farklı modeller karşımıza çıkan boğazlı kazaklar skinny pantolon ve kalem eteklerle mükemmel bir uyum yaratıyorlar. Dökümlü modellerin moda dünyasını etkisi altına aldığı bugünlerde iki farklı tarzı bir araya getiren OXXO ailesi, hazırladığı boğazlı ve dökümlü kazaklarla stilinizle herkesin arasından kolaylıkla ön plana çıkmanıza yardımcı olacaklar

                                                      

Peki boğazlı kazak kimlere daha çok yakışır? Nasıl kombinlenir?  Herkese yakışır demeyi çok istediğimiz bu modeller malesef büyük göğüslü ya da minyon kadınlara çok uymuyorlar. Eğer minyonsanız giyeceğiniz boğazlı kazak sizi üst bedende üç parçaya keseceği için daha da ufak görünmenize neden olurken dikkati göğüs bölgesine çeken bu tasarımlar da göğüslerinizin olduğundan daha büyük görünmesine neden olur. Bu nedenle tek başına da oldukça iddialı olan bu kazakları daha çok uzun boylu ve zayıf yapılı kadınlar tercih etmelidir. Omuzları hafif geniş ve bel bölgesi düz inen dikdörtgen vücut tipine fazlasıyla yakışan boğazlı kazaklar söz kombine geldiğinde çok daha uyumlu bir arkadaş haline geliyorlar. Hemen hemen her türlü pantolon ve etekle güzel bir uyum yakalayan boğazlı modeller, yeni sezonda karşımıza elbise olarak da çıkıyorlar. Boyfriend jean üzerine giyeceğiniz dökümlü, yüksek boğazlı bir kazakla spor şıklığı yakalarken, kalem eteğin üzerine giyeceğiniz ince bir boğazlı kazakla gündüzden geceye rahatça geçiş yapabilirsiniz.

 

                                             

Bu sezon sıklıkla karşımıza çıkacak olan kazakları aksesuarlarla kombinleyerek farklılık katmak ise tamamen sizin elinizde. Dar skinny üzerine geçireceğiniz boğazlı kazağınızı şapkayla tamamlayarak romantik bir görüntü elde ederken soğuktan da korunabilir, etek-kazak ikilinizi çok sayıda yüzükle renklendirebilirsiniz. Kolyeyle beraber kullanmanızı pek tavsiye etmediğimiz boğazlıları pançolarla da kombinleyerek soğuğa karşı önleminizi alabilirsiniz.

Diz üstü çizmelerle kombinlenen boğazlı elbiseler, dar pantolonlarla tamamlanan ince boğazlı kazaklar ve eteklerle harika uyum yakalayan dökümlü modeller için aşağıda yer alan kombin önerilerimizden ilham alabilir, oyun değiştiren bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

                                                                              

                                                                             

                                                                             

                                                                             

                                                                             

                                                                             

                                                                                


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr