Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Modern Romantizmin Sezon Kodları //Modern Feeling Koleksiyonumuzla Tanış... >>
3

Çiçeklerin olmadığı bir yaz düşünemiyoruz. Fakat, kim demiş çiçekler sadece yaz aylarında giyilir diye? Bu sezon öne çıkan kış çiçeklerinin hareketine volanların romantizmi eşlik ediyor. Yaz sezonunda ivme kazanan volanlar 2017-18 Sonbahar-Kış sezonunda romantik havasını sürdürmeye devam ediyor. Kadifeler ise bu oyunun başrolünü devralıyor. OXXO ekibi olarak volanların şıklığını, kadifenin romantizmi ve çiçeklerin enerjisiyle bir araya getirmeye karar verdik. Karşınızda Modern Feeling koleksiyonumuz...

 

 

 

 

 

Kış Çiçekleri

Çiçek desenleri hangi mevsim olursa olsun insanın ruhunu okşuyor. O yüzden çıtır çiçeklerden ilham aldığımız bu koleksiyon kışın kasvetli havalarında içini açacak. Fakat çiçek desenlerini kullanırken çiçek bahçesine dönmemeye de dikkat etmelisin. Sen de çiçekleri çok seviyor ama günlük hayatında abartıya kaçmadan nasıl cool olacağını bilmiyorsan okumaya devam et; bir kaç önerimiz var. Modern Feeling koleksiyonumuzda biz çiçekleri kadifelerle bir araya getirdik. Çiçek desenlerin canlılığını kadifenin yumuşak dokusuyla bir araya getirdik. Çiçekli kadife bluzlarını yine kadife pantolon veya eteklerle bir araya getirebilirsin. Çantasız dışarı çıkamayanlardansan OXXO’nun kadife çantasıyla bu görünümünü tamamlayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volanın Romantizmi

Victorian dönemin en belirgin detayları volanlar. Fakat biz, bu koleksiyonumuzda volanların romantizminden ve feminenliğinden güç aldık. Volanlı hatlara sahip formları hem özel günlerinde hem de günlük kombinlerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Fırfırlar kendi içinde zaten yeteri kadar hareketli olduğu için daha sade yüksek bel jean, kadife ve ispanyol paça pantolon gibi parçalarla kullanabilirsin. Her üç detayı tek parçada bir araya getirdiğimiz kadife elbise ise abartıya kaçmadan şık olmak istediğinde seni bekliyor olacak.

 

 

 

 

 

 

 

Bonus: Fırfırların, çiçeklerin ve kadifelerin 2017-18 Sonbahar Kış sezonunda sokak stili yıldızlarının da en sevdiği detaylar olduğunu söylemeden geçmeyelim. Bu sezon oyunu kuralına göre oynayacaksan gardırobunda eklemen gereken tüm parçalar bu koleksiyonda. 

Etiketler : elbise , kadife , pantolon , yeni koleksiyon ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr