Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Milano Moda Haftası Sokak Stili >>
0

Moda Dünyasının merakla takip ettiği Milano Moda Haftası gerçekleşti. Sokaklarda ünlü bloggerlar, podyumlarda modeller stilleriyle ön plana çıkıyor. Birbirinden güzel parçaların güçlü bir stille bir araya geldiği haftadan öne çıkanları seninle paylaşmak istedik.

Kırmızı rengi hem podyumlarda hem de sokaklarda sık sık gördük. Sezonun en gözde renklerinden olan kırmızı siyah ve lacivert gibi renklerle kullanılıyor. Sokaklarda ise kırmızı, turuncu, mor ve mavi gibi canlı renkler kombinlerin anahtar parçası oluyor.

 

 

 

 

   Canlı Renkler

New York Moda Haftasında olduğu gibi Milano'da da sokaklar rengarenkti. Özellikle canlı renklerin ele geçirdiği sokak stillerinde, birbirinden güzel kombinler yer aldı. Farklı kesimlere sahip deri pantolonlar ve sezonun en beğenilen parçalarından olan fırfırlı pantolon modelleri de dikkat çekti. Sokak stillerinde dikkat çeken bir diğer stil ise tek renkten oluşturulan kombinlerdi. Birebir aynı renklerde oluşturulan takımlar farklı desenlerde ayakkabı ve aksesuarlarla kombinlendi.

 

 

 

 

 

 

Jean Pantolonlar

Farklı jean parçalarından birleştirilerek oluşturulan jean pantolon modelleri de bu sezon oldukça dikkat çekiyor. Boyfriend kesimine sahip olan jean pantolonları şık ve klasik parçalar ile birleştirerek cool kombinler elde edebilirsiniz. Yere kadar uzanan paltolar, canlı renk triko veya bluzlar, püsküllü kimonolar gibi aslında her kadının dolabında bulunan parçalarla kombin oluşturmak mümkün.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zamansız Aksesuarlar

Moda haftalarında sokak stillerinde en sevdiğimiz ayrıntılardan biri de aksesuarlar. Dünyaca ünlü bloggerlar ve moda severlerin büyük bir ilgiyle katıldığı moda haftalarında sade stilleri güçlendiren aksesuarlar dikkatimizi çekti. Her kadının takı kutusunda mutlaka bulunan ince altın zincirler ve güneş gözlükleri ile en sade stili bile hareketlendirebileceğini unutma. Belki birkaç ince zincir belki de çantana takacağın bir ponpon ile tarzını sokak stiline yansıtabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

El Çantaları

El çantaları hemen hemen hepimizin dolabında bulunan ama gündüz kullanmaktan kaçındığımız aksesuarlar arasında geliyor. Bazen bir blazer ceketle bazen çizgili bir gömlek ve jean ile kullanabileceğin el çantalarını artık sokağa adapte etmenin zamanı geldi. El çantalarını çok şık buluyorsan ayağına giyeceğin beyaz spor ayakkabıların ile görünümünü daha spor bir hale çevirebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr