Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mevsimin Yükselen Sıcak Dokuları! >>
0

 

 

İçinde bulunduğumuz sonbahar ve gelmekte olan kış ayları için sıcak dokulara sarılmaya hazırız! Sıcacık trikolar, vegan deriler, süetler ve pamuklu dokular bizi bekliyor… Peki hangi kombinlerle yakın dostluk kuracağız? Sonbahar ve kış kombinleri için ideal seçeneklerden oluşan önerilerimizi senin için bir araya getirdik. Hadi birlikte sıcak dokuların ritmini yakalayalım! :)

1.Vegan Derilerle Tanış!

Şimdi vegan deri zamanı! Jeanlerle, trikolarla ve sweatlerle dilediğin gibi kombinleyebileceğin vegan deri ceket… Onunla tanışıp deri görünümün çekici etkisini ve havalı duruşunu sonbahar ve kış kombinleri için kullanabilirsin. Push up skinnylerin büyülü gücünü vegan deri ceket ile birleştirip hafta sonu buluşmaların için hazır olacaksın! :)

 

 

 

2.Trikolarla Polo Yaka Devrimi!

Sıcacık trikoları kombinlere dahil etmenin zamanı geldi dedik ve bunun için hoş bir önerimiz var… Polo yaka detayının yükselişi bu parça üzerinde mükemmel bir etki yarattı! Fermuarlı polo yaka triko kazak modeli, jean kombinlerinin baş tacı olmaya aday! Hatta onu sonbahar yağmurlarına eşlik edecek trençkotlarla kombinleyip klasik görünümü destekleyebilirsin… :)

 

 

 

3.Klasikliğin Gücü: Trençkot!

Sonbahar mevsimi dediğimizde kafamızda beliren bazı parçalar var… O parçalardan biri kuşkusuz ki trençkot! Bu mevsime çok yakışan, geçmişten günümüze kadar popülerliğini yitirmeden gelmeyi başaran bu formu biz de çok seviyoruz… Artık sportif parçalarla da kombinlenebilen trençkotları ister sweatlerle ister bluzlarla birleştir! Hafta içi ve hafta sonu için bu trençkot kurtarıcın olacak! :)

 

 

 

4.Fark Yaratan Detaylar!

Sonbahar ve kış kombinleri içerisinde sıklıkla yer verdiğimiz trikolara tekrar kucak açarken farklı detayları da unutmuyoruz… Örgü oyunlarıyla süslenen trikolardan birini senin için seçtik! Üstelik bu parça çok farklı… Gömlek eklemeli etek ucu ile dikkatleri üzerine çeken bu triko kazak favorin olabilir!

 

 

 

5.Güçlü Jogger ile Tanış!

Jogger formun her hali kalbimizi çalmayı başarıyor! Şimdi mevsime uygun olarak vegan deri haliyle karşına çıkan bir jogger ile tanışmaya hazır ol… Rahatlığı ve çarpıcı görünümü ile sıcacık kombinlerin aranan parçası! Sonbahar ve kış kombinleri için seçtiğin trikolarla çok yakışacak olan vegan deri jogger pantolon modeli seni bekliyor…

 

 

 

6.Takım Oyununa Dahil Ol!

Pamuk karışımlı sıcacık triko takım kombininle bu mevsim çok keyifli geçecek! Sezonun yükselen trendleri arasında yer almaya devam eden takım kombinler için bu ikili fazlasıyla ideal… Wide-leg veya mom jeanlerin nostaljik etkisiyle birleştirebileceğin bu iki parçayı mutlaka değerlendirmelisin! Bizce bu ikili ile harika bir takım oyununa dahil olacaksın… :)

 

 

 

7.Sıcaklığın İzinden Gidelim!

Mevsime yakışan sıcaklığı yakalamak için en ideal dokulardan biri puf montlar ve yelekler! Günlük hayatında kurtarıcı olabilecek bu parçalardan biri şimdi karşında… Üstelik hava koşullarına uygun olarak kombinlerine de uyum sağlayacak! İster dikişsiz taytlarla kombinleyip hafta sonuna hareket kat, ister trikolarla birleştirip akşam üstü buluşmalarına hazır ol… Seçim senin, bu rahatlık senin! :)

 

 

 

8.Yumuşacık Trikolara Davet!

Dokunduğun anda yumuşaklığına hayran kalacağın bir triko ile tanışmak ister misin? Cevabın evet ise bizi takip et… Omuz detaylı triko kazak dolabının favorisi olamaya geliyor! Hacimli omuz duruşu ve yumuşacık dokusu mevsime keyif katacak. Bu trikoyu, yeni sezonda çok sevdiğimiz parçalar arasında yer alan vegan deri ceketlerle birlikte kullanmak isteyebilirsin! :)

 

 

 

9.Mevsime Yakışan Vegan Süet!

Vegan süet dokular sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezleri arasında… Üstelik western etkili kombinlerin de başrolü! Şimdi sana önereceğimiz vegan süet mini etek ise bu kombinlere dahil olmak için hazır… Onun sıcacık dokusunu trikolarla, midi hırkalarla veya aynı dokudaki püsküllü vegan deri ceketlerle kombinlemek harika olur! Hatta bu kombini vegan süet uzun çizmelerle de ön plana çıkarman mümkün… :)

 

 

 

10.İçini Isıtacak Kapüşonlu Triko!

Sweatshirtler üzerinde gördüğümüz kapüşon detayı trikolara da çok yakıştı! Bu formun en güzel örneklerinden biri olarak; düğme detaylı kapüşonlu triko… Çoban düğmesi detayı ve yumuşacık dokusu ile içimizi ısıtan bu parçayı dilediğin gibi kullan… İster vazgeçilmez taytlarla ister skinny jeanlerle! :)

 

 

Sonbahar ve kış kombinleri için sıcacık parçalardan ilham almaya hazırsın! Daha fazlasıyla tanışmak için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutma… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr