Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kullanışlı Parçalarla 5 Pratik Kombin Önerisi >>
0

 

Hepimiz kullanışlı ve az uğraştıran kombinler oluşturabilmeyi seviyoruz. Ayrıca vakitten ve nakitten tasarruf edebilmek herkes için çok önemli. Bu sebeple hem daha az harcamaya hem de zamandan kazanmaya gayet ediyoruz.

Kombin önerisi konusunda her zaman parlak fikirler yakalamanın kolay olmadığını biliyoruz. Bu yüzden haftanın 5 günü için sana yol gösterebilecek kombin önerileri ile karşındayız!

1.Kurtarıcı Sıcaklık

Sıcacık dokularla sunulan kazakları dilediğin gibi kombinlerine ekleyebilirsin. Özellikle jean pantolonlarla günlük kombinlerini tamamlayarak mükemmelliğe ulaşabilirsin. Göz alıcı ve bir o kadar da harika görünümler elde edeceğin kazakları kısa botlarla kullanabilirsin.

Rahatlıktan yana olmak istediğin günlerde kazak kombinini sneakerlarla da yükselişe geçirebilirsin. Pratik kombin önerileri arasından sana sunduğumuz bu tüyo çok hoşuna gidebilir! Soğuk kış günlerinde kazakları eteklerle kullanabilmenin yanı sıra, elbiselerin üzerine de giyebilirsin… Çok yönlü kullanım ve pratiklik harika bir olay!

 

 

 

2.Cool Görünüm

Dolaplarda mutlaka yer alması gereken parçalardan biri olarak şişme montlar fazlasıyla işini görebilir… Slouchy pantolon modelleri arasından dilediğin rengi seçerek şişme mont kombini yapabilirsin. Hatta beraberinde postal bot tercih ederek asi ve cool bir duruş yakalayabilirsin.

Şişme montu, tayt veya dar paça pantolonlarla da rahatlıkla kullanabilirsin. Kombin önerileri arasında yer alan ve hayat kurtaran şişme montlara günlük hayatında mutlaka yer vermelisin!

 

 

 

3.Çok Yönlü Çözüm

Kullanışlı parçaları keşfedebileceğin muhteşem kombin önerileri ile harikalar yaratabilirsin. Bir hırka ile neler yapabileceğini de kolaylıkla öğrenebilirsin… Düğmeli hırkaların nostaljik görünümü eşliğinde etekleri veya elbiseleri bir araya getirebilirsin.

Hem iş hayatın hem de günlük yaşantın için farklı kombinler yapabileceğin hırkaları mutlaka dolabına dahil etmen gerek… Hırkaları bahar aylarında renkli atletlerle, kış aylarında ise uzun kollu bluzlarla tercih ederek çok yönlü kullanımı keşfedebilirsin...

 

 

 

4.Mükemmel Karışım

Kombin önerileri arasından bu muhteşem karışım ile dolabında bulunan birçok parçayı kullanabilirsin! Her sezon karşına çıkan baskılı tişörtleri klasik parçalarla birleştirmek hoşuna gidebilir… Özellikle ekose pantolonların güçlü görünümü ve baskılı tişörtlerin özgürlükçü ruhu ile göz kamaştırabilirsin… Hatta bu kadarla yetinmeyip sportif şıklık içeren kombinini blazer ceketlerle tamamlayabilirsin! Bir baskılı tişörtü hem sporda hem de günlük yaşantında rahatlıkla kullanabilmen mümkün!

 

 

 

5.Tam İsabet

Örme dokuların sıcaklığını kombinlere dahil ederken triko elbiseleri es geçmek olmaz! Soğuk hava koşullarında da şıklığı elden bırakmamak için triko elbiseleri tercih edebilirsin. Bedeni saran veya bol kalıplarla sunulan bu elbiseleri her yerde kullanabilirsin…

Soğuk bir kış gününe triko elbise ve uzun çizme eşliğinde sıcaklık katabilirsin. İş veya okul ortamı için uygun olan triko elbiselerle bel kemeri kullanarak zarifliğini gözler önüne serebilirsin… Hırka, ceket veya kabanlarla harika bir uyum yakalamak için bu elbiselerin gücünü kullanabilirsin. Tek parça ile bir sürü kombin yapabilmek triko elbiselerle mümkün!

 

 

Artık kullanışlı parçalarla neler yapabileceğini biliyorsun… Kombin önerileri arasında bulunan anahtar parçalarla haftanın 5 günü için mükemmel tarzlara ulaşmak senin elinde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr