Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kombinlerde Sonbahar Esintisi >>
0

 

Yakan güneşin etkisini yitirdiği serin sonbahar aylarına geçiş zamanı! Artık hava şartları; ceketlerin ve hırkaların dolaptan çıkıp, sokaklarda sana eşlik etmesi gerektiğini işaret ediyor. Bu sezon desenli, kürklü detaylar yeni sezonda favorin olmaya hazır görünüyor. Hem hareketli hem de sade şıklık içeren sonbahar kombinleri seni bekliyor! Tarzının tamamlayıcısı olan çanta ve ayakkabı gibi aksesuarları da es geçmemelisin. 

 

Doğanın Görsel Detaylarından Alınan İlham

Bütün yaz gördüğümüz çiçek desenlere veda etmene hiç gerek  yok çünkü sonbaharda da sana eşlik edecek. Yazın giydiğin kurtarıcı şifon elbise modellerini; hırkalarla ya da deri ceketlerle sonbahar kış modası içerisinde de kullanabilme imkanın var. Bu sonbaharda da salaş ve oversize hırkalar her tarza uyum sağlamaya devam ettiği için diğer kombinlerinde de kullanabilirsin. Yağmurlu ve serin havalarda; desenli uzun elbise altına postal tarzı botlardan giyerek kombinini tamamlayabilirsin.

 

Hem Şık Hem Rahat Olmayı Dene

Soğuk ve rüzgarlı havalarda yumuşak ve rengarenk kürklerin büyüsüne kapılmaya hazır mısın? Kürk kaban kombinleri konusunda bizim sana birkaç önerimiz olacak. Çeşit çeşit gördüğümüz kürk modellerinde çok fazla seçeneğin var; uzun, kısa, kapüşonlu, düğmeli, fermuarlı… Karar vermek biraz zor gibi görünse de sonbahar modası kombin tavsiyemiz hoşuna gidebilir.

Kahve veya krem tonlarında kürklerle tarzına sonbahar esintisi katabilirsin. Beğendiğin bir kürk modelini, kazak veya sweatshirt modeli ile gönül rahatlığıyla giyebilirsin. Son yıllarda sık rastladığımız bu spor şıklığı denemeni tavsiye ediyoruz. Tabii ki devamında gelen ise; hayatından eksik edemediğin, her daim  her renkten kıyafete uyum sağlayan jeanler! Buna tamamlayıcı olarak; kışın bile rafa kaldırılmayan sneaker modelleri ve boru paça kesimli pantolonlarla kombinin hazır!

 

 

 

Takım Şıklığı

Moda akımlarında gördüğümüz eskiye dönüşle birlikte; sonbahar kıyafetleri içinde nostaljik dokunuşlarda bulunman için kısa etek ve ceket şeklinde takım kombini öneriyoruz. Bu tarzı günlük hayatında veya iş ortamında rahatlıkla kullanabilirsin. Üstelik birbirine uydurmak için çaba harcamana da gerek yok, çünkü takım kombinlerin mükemmel uyumu kendi içinde fazlasıyla var!

Ayakkabı seçimini de hava şartlarına göre topuklu ayakkabı veya topuklu bottan yana yaparak bu uyumu pekiştirebilirsin. Ayrıca bu sezon sık rastladığımız, mini kol çanta modellerinden birini kombinine eklersen şık bir görünüm yaratmış olursun.

 

 

Sonbaharın Habercisi: Trençkot Klasiği

Yağmurlu sokaklarda elinde şemsiye, üstünde trençkot… Bu şekilde hayal ettiğinde sonbaharı daha çok seveceksin. Trençkotların gardıroplardaki mazisi çok önceye dayanıyor.  Eğer sen de eskimeyen, her döneme ayak uyduran efsane trençkotları seviyorsan bu önerimiz hoşuna gidecek.

Gömlek ve Jean pantolonla tamamlayacağın kombininde ayakkabı olarak süet bot modellerinden kullanabilirsin. Kısa topuklu bot modelleri ile rahatlıkla kombin oluşturabileceğin trençkot ceketleri mutlaka denemelisin. Çanta olarak pastel tonlarda askılı ve büzgülü bir model kullanarak güzel bir ahenk yaratabilirsin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr