Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Koç Burcu Stil Önerileri >>
0

Liderlik yönüyle nam salan Koç burçları özgürlüğüne en düşkün burçlardan birisidir. Genellikle kendi kararını kendileri vermeyi çok seven Koç kadınları iddialı renklerden ve modellerden hoşlanırlar. Koç burcunu en iyi yansıtan renkler canlı renklerdir. Kırmızı ve narçiçeği gibi renkleri sıklıkla tercih eden Koç burçları modayı yakından takip ederler. Enerji dolu ve hayatı hareketli yaşamayı seven Koçlar trendi yakından takip ederler ve alışveriş yapmaktan çekinmezler. Kendilerine ait bir stilleri olduğu için kombin yapmakta güçlük çekmezler. OXXO Blog olarak Koç Burçları için günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğin 3 farklı kombin hazırladık.

                                                 

Kırmızının her tonundan hoşlanan Koçlar bu kombine bayılacaklar. Kırmızı üzerine beyaz desenli V yaka mini elbise ile hem günlük bir kombin yapabilir hem de gece dışarı çıkarken tek parçada şıklığı yakalayabilirsin. Blok topuklu bağcıklı ayakkabılarınla tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. 

                                                 

Havalar ısındı güneş yüzünü gösterdi. Büstiyer ve ince bir gömleğin tam havası değil mi? Mom fit bir kot pantolon ile kombinleyeceğin büstiyerini ister beyaz gömleklerle istersen kot ceketlerle kombinleyerek stilini oluşturabilirsin. Bu sezonun vazgeçilmezi olan beyaz spor ayakkabılar ve sırt çantası ile kombinini tamamlayabilirsin.

                                                 

Bu stil önerimiz ise kırmızı ve siyahın gücünden vazgeçemeyenlere gelsin. Skinny pantolonlar günlük kombinlerimizin kurtarıcısı nereye gidersen git her yere uyum sağlayan skinny pantolonunu hem şık hem de spor olarak kombinleyebilirsin. Siyah püskül detaylı deri ceket ve siyah bağcıklı babetler ile kombinleyebilirsiniz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr