Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kendall Jenner’ın Günlük Stilinden İlham Al! >>
0

Victoria’s Secret’ın yeni meleklerinden, Kendall Jenner’ın günlük stilini sizin için inceledik. Düzgün fiziği ve güzelliği ile göz dolduran manken ayrıca Kardashian kardeşlerden biri. Diğerlerinden farklı olarak özgün bir stile ve fiziğe sahip.

1995 doğumlu Kendall Jenner genç yaşına rağmen birçok başarıya imza attı. Dünyaca ünlü markaların defilelerinde boy gösteren Jenner, daha çok konuşulacak gibi görünüyor. Gelelim Kendall Jenner’ın stiline, sade ve şık bir stile sahip olan manken günlük hayatında da podyumları aratmıyor.

  

Kış aylarının vazgeçilmezi uzun paltolar Kendall jenner’ın da tercihi. Basic trikosu, dar pantolonu ve şalı ile çok sade ama şık görünüyor. Kış geldi ama pudra renklerden vazgeçemiyoruz. Kendall’ın bu stiline bayıldık. Duster (silgi) paltosu ve gözlükleri ile podyumları aratmıyor. Bu sezonun trendi havuç pantolonlar da Jenner’ın seçimlerinden, croptop ve stilettolarla tamamlayarak klasik bir görüntü yaratmış. Ve yine basic günlük bir tarzla spor ayakkabıları, lacivert paltosu ve spor ayakkabıları ile çok cool görünmüyor mu?

  

Derin yırtmaçlı etek ve boğazlı kazak kombini hem sade ama bir o kadar da feminen değil mi? Güneş gözlükleri, culotte pantolonu, V yaka bluzu ve pantolonu ile takım kaşe ceketi ile çok şık görünüyor. Bol paça pantolon ve croptop bluzu ile tek renkte şıklığı yakalayan Jenner gözlükleri ve stilettoları ile stilini tamamlamış. Bu sezonun en trend parçalarından kaşe yelekler ise yine Jenner’ın tercihleri arasında.

Takım triko modasına ayak uyduran ünlülerden biri de Jenner, bu sezon tekrar hayatımıza giren bu stil ona çok yakışmış. Kısaca sade ama şık bir görüntüsü olan Jenner stilini hem feminen hen de basic olarak tanımlayabiliriz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr