Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İçini Isıtacak Trikolarla Tanış! >>
0

 

 

Mevsime sıcaklık katan trikolar artık kombinlerimize eşlik etmeye başladı… Farklı formlarla karşımıza çıkan bu parçaları severek kullanıyoruz. Sonbahar ve kış aylarına özel sıcacık görünümlere ulaşırken trikolardan fazlasıyla yardım almak harika değil mi? Cevabın evet ise triko kombinleri seni bekliyor, hadi bizi takip et!

1.Mükemmel Süveter Modası!

Trikoların en güzel örneklerinden biri olan süveterler geçmişten günümüze kadar uzun bir yol aldı… Yeni sezonda da bu parçalar kombinlerimize dahil olarak hoş detayları yakalamamızı sağlıyor. Buna yönelik olarak derin V yaka detaylı triko süveter modelimizle tanışmanı istedik! Gömleklerle, basic tişörtlerle dilediğin gibi kombinleyebileceğin süveter seni bekliyor… :)

 

 

 

 

2.Kusursuz Örgü Oyunları!

İçimizi ısıtan trikolar üzerinde gördüğümüz örgü oyunları hepimizi çok heyecanlandırıyor! Şimdi sana önereceğimiz polo yaka triko bu parçalardan biri… Farklılığın ön plana çıktığı polo yaka triko modeliyle aradığın sıcaklığı yakalamak için skinny jeanlerden veya straight-fit pantolonlardan yardım alman mümkün! :)

 

 

 

3.Triko Hırkalarla Yakın Dostluk!

Yumuşacık triko hırkaların yarattığı sıcaklığa davet var! Bu mevsimin en iyi kurtarıcılarından biri olan triko hırkalardan biri daha kalbini çalmaya hazır… Fitilli örgü detayı ve aynı dokudaki düğme ayrıntısı harika! Jeanlerle veya mini eteklerle dilediğin biri birleştirip kullanabileceğin triko hırka modeli favorin olabilir! :) Dilediğin gibi oluşturacağın triko kombinleri ile yakınlık kurmaya hazırsın…

 

 

 

4.Doğal Dokularla Kucaklaş!

Pamuk ve modal karışımlı dokuların doğallığıyla mutlaka tanışman gerek! Bu doğallığa dahil olan cut-out detaylı triko kazak modeli senin olmayı bekliyor… V yaka ayrıntısı, omzundaki cut-out detayı ve bilek kısmındaki parmaklık tasarımıyla fazlasıyla fark yaratıyor! Triko kombinleri için ideal seçenek olan bu parçayı en sevdiğin jeanlerle buluştur… :)

 

 

 

5.Farklı Ayrıntıların İzinde!

Mükemmel triko kombinleri ile yola devam! Günlük hayatında en sevdiğin kombinlere dahil edebileceğin fermuar detaylı triko kazak bu yolda sana eşlik edebilir… Yoğun iş günlerinde veya hafta sonu buluşmalarında bu parçadan güç alarak gününe enerji katabilirsin! Yumuşacık dokusu ve örgü detayları çok hoşuna gidecek…

 

 

 

6.Aranan Uyumlu Etki!

Sonbahar ve kış aylarında fazlasıyla kurtarıcı olan trikolar sadelikten aldığı güçle birlikte karşımıza çıkıyor… Akrilik karışımlı ve çıtçıt detaylı triko kazak modeli tam olarak bu güce ortak oluyor! Günlük kombinlerinde jeanlerle, iş günlerinde blazer ceketlerle kombinleyebileceğin bu parça dolabının yıldızı olmaya hazır! :)

 

 

 

7.Takım Gücüyle Yükseliyoruz!

Yaz mevsiminden sonra sonbahar ve kış sezonunda da favori olan takım kombinler trikolar için de geçerli! Nostaljik etki yaratan triko takımlardan biri çiçek desenli nakışlarla süslenerek daha da heyecan veriyor. Triko atlet ve hırkadan oluşan bu mükemmel takımı özel buluşmaların için tercih edip harika bir etki yaratabilirsin! İşte triko kombinleri için eşsiz bir seçenek…

 

 

 

8.Klasik Dokunuşlarla Canlılık!

Mevsime canlılık katmak için trikoların klasik formları fazlasıyla etkili olabilir! V yaka detaylı trikolar her gün için ayrı parçalarla buluşup harikalar yaratman için oldukça iyi seçenekler arasında… Şimdi bir OXXO klasiği olarak karışına çıkan yumuşak dokulu V yaka triko kazak ile tanışmaya hazırsın! Onu hafta sonu için planladığın arkadaş buluşmalarında veya yoğun iş günlerinde dilediğin gibi kombinlerine dahil et! :)

 

 

 

9.Doğallık ve Sadelik Bir Arada!

Pamuk ve modal karışımlı triko hırka modelinin sadelikten aldığı mükemmel gücü yakından görmen gerek… Yumuşacık dokusu ve doğal içeriği sayesinde onunla yakın dostluk kurman an meselesi! İster ofis günlerinde ister evde… Sen nerede istersen orada sana eşlik edebilir. Bir crop top, bir jean ve uzun çizme kombini için aradığın tamamlayıcı bu triko hırka! :)

 

 

 

10.Detayların Gücü Adına!

Pamuk karışımlı hoş dokusu ile karşına çıkan triko kazak modeli çok farklı! Sweatshirtler üzerinde görmeye alışık olduğumuz kapüşon detayı bu parçanın vurgulayıcı ayrıntılarından biri… Diğer ayrıntı ise yaka kısmındaki düğmeler… Farklı detayların izinden gitmeyi sevenler için pamuklu ve kapüşonlu triko kazak modeli ideal bir seçenek! Etkileyici ve sezona uygun kombinler için onu bol paça jeanlerle birleştirmeyi mutlaka dene! :)

 

 

Triko kombinleri ile aradığın sıcaklığı yakalamak için önerilerimizden yararlanabilirsin… Daha fazlası için oxxo.com.tr’yi ziyaret etmeye ne dersin? :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr