Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Her Zaman Moda Olan 6 Pantolon Stili >>
0

Kısa Paça Pantolon

Her ne ayakkabı giyersen giy kalbinizi çalabilecek ve sizi cool bir görünüme sokabilecek bir model. Ayak bileğini gösteren bu model pantolonlar uçları püsküllü modelleri olduğu gibi aynı zamanda paçaları hafif ispanyol paça ayrıntısına sahip olanları da mevcut.

 

 

Minimalist Arka Cepler

Pantolonlarda arka görüntümüzün harika olmasını kim istemez ki? O zaman klasik arka pantolon ceplerinden vazgeçin. Gerçek şu ki; karmaşadan uzak görünüm en iyisi. Minimalist görünümlü ara cepler sizi karmaşadan uzak tutacak.

 

 

Orta / Yüksek Bel

Ne olursa oluşun düşük bel pantolonlardan uzak durun. Yüksek bel pantolonlar daha stil ve elegan gösteriyor, aynı zamanda yüksek bel pantolonları birçok yerde tercih edebilirsiniz mesela ofiste dahi rahatlıkla giyebilirsiniz. Peki sizce en iyi tarafı ne? Elbette bir illüzyona sahip olması ve daha uzun bacaklar göstermesidir.

 

 

Yırtık Pantolon

Yırtık pantolonlar çok uzun zamandır kullanılıyormuş izlenimi vermektedir.(eski olmasalar dahi.) Daha doğal ve vintage görüntü ve olduğundan daha cool görünmenizi sağlayan bir parça. Bence bu kadarı dahi yeter…

 

 

Koyu Yıkama

Eğer bir tane siyah ya da koyu yıkama bir jean pantolonunuz yoksa ne yapıyorsanız onu bırakın ve bir online siteye girip bir tane edinin. Çok amaçlı bir seçenek olan görünen bu ürün, ister ofiste isterseniz gece devam edebilirsiniz. Stil ya da tarzın bir önemi yok ister skinny ister İspanyol paça olsun.

 

 

Fit Gösteren Pantolonlar

Günümüzde gittikçe artan fit görünüm elde etmemizi sağlayan pantolonlar, geleceğin must-have pantolonu olacak gibi görünüyor. Bu pantolonlar küçük dikiş ve kumaş hileleri ile olduğunuzdan daha ince ve fit görünmenizi sağlıyor. Teknolojinin gelişmesi kumaşlarda da kendini gösteriyor. Sürdürülebilir kumaşlar kullanıldıkça insanların bu tarz pantolonlara yöneleceğini düşünmek çok ütopik olmasa gerek.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr