Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Hailey Baldwin’in Olmazsa Olmazları >>
2

Son dönemlerde Justin Bieber ile nişanlandığı haberiyle sürekli karşımıza çıkan top model Hailey Baldwin aynı zamanda yeni nesil stil ikonlarından. Hem sokak stiliyle hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplamada da bir hayli başarılı. Instagram'da ve Youtube'de henüz takibe almadıysan çok şey kaçırıyorsun. Zira kendisi biraz olsun ilhama ihtiyacın olduğunda deyim yerindeyse imdadına yetişiyor. Güzelliğinin yanı sıra cool olma konusunda eline su dökecek insan sayısı az. Bu kadar cool olmasının sırrı bizce daima çabasız şıklığı yakalaması. Sade görünen parçaları bir araya getirmeyi çok iyi biliyor. Güzellik konusunda da her zaman doğal olandan ve sağlıktan yana. Fit vücudu zaten bunu ispatlıyor gibi. Makyajında da sadeliği ön planda tutanlardan. Daima taze ve doğal bir görünüme sahip olan Hailey gibi cool ve dikkat çekici olmak istemez miydin? Cevabını duyar gibiyiz...

 

 

Hailey Baldwin, halka küpe trendi moda dünyasını fethedemeden önce bu aksesuara kalbini kaptıranlardan. XL halka küpeler Hailey'nin farklı stillerini tamamladığı yegane aksesuarı. Ekstra bu küpeleri sen de mini topuz ve at kuyruğuyla kullanmayı dene. Bu aksesuarlar gündelik hayatta da gece şıklığının vazgeçilmez tamamlayıcısı olmaya aday.

Hailey Baldwin'in çılgın bir ayakkabı tutkunu olduğunu biliyor muydun?  Diz üstü çizmelerden spor ayakkabıya her parçaya farklı bir tarz ve kimlik kazandırmayı çok iyi biliyor. Favorisi ise botlar. Spor ayakkabıyı andıran beyaz botlarını Hailey neredeyse ayağından hiç çıkarmıyor!

Hailey Baldwin'i şapkasız görmek neredeyse imkansız. Sezonda da yükselişte olan şapka trendine uyum sağlamakta hiç zorlanmadı. Zaten bu parçalar en sevdiği aksesuarlar. Onu gece partilerken bile kasket bir şapkayla görmek mümkün. Beyzbol şapkaları ile sokakların hip hop trendine ayak uydurduğu da gözümüzden kaçmadı. Soğuk kış günlerinde ise it-girl, sıcacık yün berelerden vazgeçmiyor.

Her kızın gardrobunun olmazsa olmazı ''Little Black Dress'' tabii ki Hailey'nin de vazgeçilmezleri arasında. It-girl de olsa sonuçta kurtarıcı bir parçaya sahip olmalı öyle değil mi? Hailey bu demirbaş elbise için genellikle iddialı ve mini modelleri tercih ediyor. Tek bir parça ile gözleri üzerine çekmekte üstüne yok!

 

Hailey Baldwin'nin cool stilinin sırlarından biri de desenleri ustalıkla bir arada kullanması. Baştan aşağı tek desen giymekten çekinmeyen it-girl, sezonun ekose obsesyonuna da ayak uydurmaktan kaçınmıyor. Onun gibi baştan aşağı ekose giymeye cesaretin var mı?

Kabul edelim artık eskisi gibi yazlık/kışlık gardırobu diye bir şey kalmadı. Sezonlar uzun zamandır birbirine karışmış durumda. Bu durumdan mutlu olanlardan biri de tabii ki Hailey Baldwin. Yazın bot, kışın ise mini şort giymekten asla çekinmiyor. Mevsimleri birleştiren it-girl stiliyle yenilikçi ve özgür tavrını konuşturuyor.

Cool sitilin 1 numaralı kuralı karakterli ve kilit bir parçayı üzerinde taşımaktan geçiyor. Hailey Baldwin bu parça için tercihini çoğu zaman karakterli paltolardan yana kullanıyor. Hailey, cool görüntüsünün kilit öznesi olan paltoları diz üstü çizmelerle kombinliyor. Önümüzdeki kış paltolara yatırım yapmayı unutma!

 

 

 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr