Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mercek Altında: Kaia Gerber >>
2

Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber son dönemlerin yükselen isimlerinden. Kendisi gerek moda dünyasındaki çıkışı, gerek cool stili gerekse de bebek yüzüyle radarımızda. Ne yalan söyleyelim kendisi, önce yüksek modanın, sonra da bizim kalbimizi fethetmeyi başardı. Sonuçta bir süper modelin kızı olmak da bunu gerektiriyordu öyle değil mi? Milenyum kuşağının şıklık tanımını kendine has stiliyle yorumluyor, konfor ve cool’luktan ödün vermiyor. Bunu yaparken doğallıktan da vaz geçmiyor. Athleisure ve abartıdan uzak casual chic bir tarzın varsa kesinlikle ondan ilham almalısın. Zira kendisi bu iki stili birbiriyle harmanlama konusunda oldukça başarılı. Genellikle spor ayakkabı, tişört ve bol pantolonlar gibi basit parçaları tercih etse de her “it girl” gibi iddialı kombinlerden ve sezon trendlerinden de vaz geçmiyor. Bereler, crop toplar, deri kıyafet ve botlar, elbise ve jeanler ile birlikte mini etekler Kaia'nın favori parçaları arasında yer alıyor. Kaia Gerber’ın cool ve rahat stilini kendine uyarlamak istiyorsan merak etme oxxo.com.tr’de birçok ürün bu istediğini yerine getirmen için seni bekliyor. Daha yakında bakmaya ne dersin?

 

Kaia Gerber verdiği bir röportajda en çok da 70’li yıllara hayran olduğunu söylüyor. Vintage parçalara olan düşkünlüğü ortada. Yuvarlak gözlükler, puantiyeli elbisesi, halka küpesi ve botlarıyla vinatge stili modern ve cool bir şekilde yorumluyor.

‘90’lardan Bugüne’ başlıklı yazımızda da yer vermiştik kargo pantolonlara. Kaia Gerber geçmişten günümüze gelen ve yeni sezonda trendlerin başında yer almayı başaran bu parçayı maskülen tavrından çıkartmış gibi görünüyor.

Akseuarlara gelince; kasket ve bereler Kaia Gerber’ın en sevdiği tamamlayıcılar arasında yer alıyor. Şapka kullanmayı sevmiyorsan ona bir şans vermeni öneriyoruz. Zira Kaia gündüzden geceye bu aksesuarla harikalar yaratıyor.

Bir haftanın neredeyse 4 gününde onu jean bir parçayla görebilirsin. Kendine has yorumuyla bu zamansız parçayı cool bir havaya sokan Gerber, jean şort ve pantolonu genellikle bot, crop top üst ve uzun kollu sweatshirt ile kombinlemeyi seviyor.

 

Kaia Gerber’ın bu yıl Coechalla’da giydiği kombini görmüş müydün? Festivallerin adeta üniforması olmuş olan klasik jean şort, crop top ve bol aksesuar üçlüsünü bu yıl yıkmışa benziyor.

Kaia Gerber’ın en sevdiği ve gardırobunun demirbaş parçaları arasında yer alan deri ve bağcıklı botları kombinleme şekline bayılıyoruz. İster çiçekli elbise, ister jean şort, ister etek... Tercihi ne olursa olsun uyumu yakalamayı çok iyi biliyor.

Deri pantolonu günlük hayata adapte etmek zordur. Fakat Kaia, için hiç de zor değil!? Bu iddialı parçayı Kaia Gerber gibi crop top tişört ve cool bir ceket ile kombinleyebilirsin.

Kaia Gerber’ın güzellik sırlarından da paylaşmadan konuyu kapatmayalım. Stil ikonumuz Kaia Gerber’ın bebeksi ve masum yüzünün sırrı doğal makyajından geçiyor. Kaia günlük hayatında genellikle kendi cilt tonundaki renkleri tercih ediyor. Allıklar ise en çok kullandığı makyaj ürünleri arasında. Bir ipucu daha; kaşlarını doğal bir şekilde alıyor ve her gün yukarıya doğru tarıyor.

 
 
 
 
Etiketler : stil önerileri , Kaia Gerber ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr