Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Hafta sonuna Özel 3 Farklı Kombin >>
0

Hafta sonu geldi çattı. Ne giysem diye kara kara düşünenlerdensen bu yazı tam sana göre. Senin için hazırladığımız üç farklı stille kombinini hazırlayıp, hafta sonuna süper bir başlangıç yapabilirsin. Sezonun en trend renklerinden olan mavi, beyaz ve toprak renklerinden oluşan kombinlerle kendi stiline göre olanı seçebilirsin. Bu sezon en sevdiğimiz parçalar yelekler, uzun, kısa şık veya spor her çeşidini çok sevdik! Uzun yelekler özellikle vücut hatlarımızı kapatmak için birebir :) Skinny jeanler, kısa şortlar, elbiseler veya etekler ile kombinleyebileceğimiz uzun yeleklerin kullanım alanı oldukça geniş. Kısa yelekler ise şıklığı ile gönlümüzü çalmayı başardı. Hem spor hem de şık kombinlerin baş tacı olacak kısa yelekleri yine skinny jeanler etekler veya şortlar ile kombinleyerek şık ve günlük bir stile imza atabilirsin.

                                               

İlk kombinimiz hem spor hem de şık olmayı sevenlere gelsin. Bu sezon favorimiz yelekler! Krep kumaştan tasarlanan mavi beli kemerli yeleğini beyaz bir bluz ve kot pantolonunla kombinlerken yalnızca ayakkabını değiştirerek stilini geceye taşıyabilirsin.

 

                                               

Bu kombinimiz toprak renkleri sevenlere gelsin. Bahar ve yaz aylarında en çok sevdiğimiz malzeme olan keten bu sezon çantalara taşındı. Hem spor hem de şık bir görünümü olan keten çantanı sandaletlerinle kombinleyebilirsin. Boyfriend jean ve büstiyerini birlikte kombinlerken stilini renklendirmek için uzun yelekleri dolabına ekleyebilirsin. Uzun yelekleri boyun çok uzun değilse topuklu ayakkabılarla kombinlemende fayda var. Uzun boyluysan sandalet, spor ayakkabı veya babetlerinle de kombinleyebilirsin. 

                                               

Sezonun hot trendi olan pileli etekler ile yapacağın kombinlerle çok şık görüneceksin. Spor bir görünüme sahip olmak istiyorsan, basic atletler ile tamamlayacağın pileli eteğini babetlerin ile kombinleyip sırt çantası alabilirsin. Stilini hareketlendirmek istersen, desenli bir fulardan faydalanabilirsin :)

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr