Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / En Trend Mayo Bikini Modelleri >>
0

Haziran’ın gelmesiyle birlikte plaj sezonu açıldı. Plaj alışverişleri ise büyük bir hızla devam ediyor.

Mayo mu seçsem bikini mi diye düşünüyorsan bu yazıyı senin için hazırladık. Sezonun en trend mayo-bikini modelleri bu yazımızda. Daha önce ise senin için vücut tipine göre mayo-bikini seçimini yazmıştık, buradan ulaşabilirsin. Bu sezon mayo ve bikinilerde siyah ve beyaz klasik renklerin yanında pastel renkler ve farklı dokular dikkat çekiyor. Düşük omuzlu tasarımlar, gençler için tasarlanan slogan yazılı mayolar ise oldukça ilgi görüyor. Derin bacak ve göğüs dekolteli mayolar ise plajlarda şık bir havanın eseceğini söylüyor. Ayrıca halter yakalı tasarımlar ve bağcık detaylı mayolar da oldukça popüler olacak gibi görünüyor.

                                  

Bu sezonun şüphesiz en favori parçası olan derin göğüs dekolteli mayolar, düz renk, geometrik desen ve farklı renk birleşimleriyle karşımıza çıkıyor. Özellikle küçük göğüslü bayanların çok seveceği bu mayo modelinin derin bacak kesimi bulunuyor. Mayo modelleri yalnızca bunlarla bitmiyor klasik kesimde bir mayo arayışı içindeysen bu sezon da rahatlıkla bulabilirsin.

                                  

Tüm sezonların olmazsa olmaz parçası olan bikiniler ise, düşük omuzlu, fırfırlı, şeffaf dekolteli ve halter yakalı modellerden oluşuyor. Alt kısımda ise yüksek belli detaylar bizi geçmişe götürüyor. En trend mayo bikini modelleri arasında gelen, halter yakalı bikinileri bronzlaştıktan sonra kullanmakta fayda var :)

Gelelim genç kesimin en seveceği modellerden biri olan slogan baskılı mayo modellerine. Özellikle genç kızların çok severek kullanacağı bu model hem çok rahat hem de trend. Farklı renk seçenekleri ve sloganlarıyla satışa sunulan bu mayo modellerini hemen hemen her yerde bulmak mümkün.

Vücut tipine göre mayo bikini seçimi yazımız için tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr