Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Her Zaman Trend Olan Kot Pantolon Modelleri >>
1

Günlük stilimizin vazgeçilmez parçası olan pantolonlar farklı renkleri ve modelleri ile dolabımızın en çok yer tutan parçalarından.

Boyfriend jeanlerden mom jeanlere, dar paça jeanlerden  İspanyol paça jeanlere kadar bir çok seçenek her sene kalbimizi çalmayı başarıyor. Şıklık ve konforu bir arada sunan kot pantolon modellerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Birkaç senenin en trend kot pantolon modelleri ise boyfriend jean ve mom jeanler bol kesimi sayesinde rahatlık sağlayan boyfriend ve mom jean pantolonlar hem günlük kullanıma hem de şık bir yere giderken kullanılmaya müsait. Stilettolar ve blazer bir ceketle kullanarak şıklaştıracağın bol kesim jeanini spor ayakkabılar ve tişörtlerle kombinleyerek de günlük stiline uygun hale getirebilirsin.

                                     

Son zamanların aranılan parçası boyfriend ve mom-fit jeanler hem çok şık hem de cool değil mi? Yüksek belli ve yırtıklı modelleri sıklıkla tercih edilen boyfriend jean modellerinin birçok seçeneği mevcut. OXXO tasarımcıları tarafından yüksek kalitede kumaş ve rahat tasarımla buluşturulan OXXO boyfriend jean modelleri her sezon farklı modeli ile mağazalarda ve oxxo.com.tr'de.

                                     

Geldik boru paça jeanlere zaman zaman boyfriend jean olarakta tanımlansa boru paça jeanler de rahat kesimi ile gönlümüzü çalışıyor. Kısa paçalı ve dizleri kesik modelleri olan boru paça pantolon modelleri topuklu ayakkabılarla çok şık görünüyor. Üzerine alacağın beyaz bir gömlek ve topuklu ayakkabılarınla hem şık hem de cool görüneceksin.

                                    

Her sezon dolabımızın vazgeçilmezi dar paça pantolonlar ise en fazla çeşit bulunduran modellerimizden. Ultra yüksek,yüksek, düşük ve ara bel seçenekleri bulunan kot pantolon modellerinden kendine göre olanı seçmek çok basit. Ayrıca dar paça pantolonlarımızın dizleri yırtık, düz kesim ve paçaları bilekte kesik biten birçok modeli bulunuyor. Reborn koleksiyonumuzda bulunan dar paça pantolonların bir özelliği ise vücudu ikinci bir ten gibi sararak bir beden ince göstermesi. Sen de anında bir beden ince görünmek istiyorsan Reborn Jeans koleksiyonumuza gözat :)

                                     

Günlük yaşamın ve iş hayatının olmazsa olmaz pantolonu olan İspanyol Paça pantolonlar Ultra Yüksek Bel seçeneği ile en çok beğenilen modeller arasında bulunan ispanyol paça kot pantolonlar hem şık hem de rahat. İster topukluyla istersen bir babetle kombinleyerek işe gidebileceğin ispanyol paça pantolonunu kombinlemek çok kolay.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr