Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Dolabına Dahil Etmen Gereken 10 Pantolon >>
0

 

 

Pantolonlar vazgeçilmezimiz! Farklı formlarla karşımıza çıkan bu parçalar her zaman kombinlerimize dahil olup bizi mutlu edebiliyor. Aynı zamanda tarzımızı, modumuzu ve yüksek enerjimizi en iyi şekilde yansıtmamızı da sağlıyor… Peki yeni sezonda hangi pantolon formlarıyla yakın dostluk kuracağız? Hangi kombinlere kucak açacağız? Bu soruların cevabı için sana şahane pantolon kombinleri ile geldik! Hadi başlayalım…

1.İşte Karşında; Doğa Dostu Jogger!

Tencel(Lyocell) ve pamuk içerikli geri dönüştürülebilir doğal dokuyu henüz keşfetmediysen şimdi tam zamanı! Yumuşadık dokusu ve doğa dostu yönüyle kalbimizi çalan jogger pantolon modeli hem evde hem de dışarıda kurtarıcın olacak… Hafta sonu çıkacağın uzun yürüyüşlerde veya evde geçireceğin dinlenme vakitlerinde o sana eşlik edebilir! Üretilirken %40 daha az su tüketilen ve geri dönüştürülebilen bu parça ile hemen tanış… :)

 

 

 

2.Wide-Leg Yükselişi!

Viskon içerikli dokusu ve rahat formu ile vazgeçilmezin olacak bir pantolon… Bol paça formunun mükemmel konforu ofis günlerinde veya arkadaş buluşmalarında kombinlerine dahil olabilir. Onu ister crop bluzlarla ister oversize gömleklerle kombinle! Dilediğin görünümü elde edebilmen için yüksek bel wide-leg pantolon her zaman yanında olsun… :)

 

 

 

3.Push Up Enerjisiyle Canlan!

Bir beden ince gösteren ve push up etkisiyle büyüleyen skinny pantolon şimdi karşında! Ekstra esnek ve rahat kalıbıyla dolabının favori parçalarından biri olmaya aday diyebiliriz… Bedeni saran mükemmel formu tüm gün rahat ve havalı hissetmeni sağlayacak! Onu blazer ceketlerle, oversize gömleklerle veya en sevdiğin sweatlerle kombinle ve en havalı sen ol… :)

 

 

 

4.Yeni Sezonda Mom-Fit Favorin!

Mom jeanler pantolon kombinleri içerisinde geçmişten günümüze kadar uzanan yolculuklarına devam ediyor… Şimdi %100 pamuklu dokusuyla dikkat çeken mom-fit jean ile tanışma zamanı! Yüksek bel duruşu ve nostaljik formu ile kombinlerine farklılık katabilirsin. Bu görünüm üzerinde biraz daha western etki yaratabilmek için kovboy botlardan ve vegan süet çantalardan yardım almak harika olur! :)

 

 

 

5.Pamuklu Wide-Leg Doğallığı!

Yeni sezonda kahve ve krem tonların yükselişini çok net bir şekilde görebiliyoruz! Bu yükselişe dahil olan bol paça detaylı ve pamuklu wide-leg pantolon modeliyle şimdi tanışmanı istedik… Mevsime uygun sıcacık trikolarla kombinleyebileceğin bol pantolon modeli hemen dolabına dahil olmalı! Rahatlığıyla vazgeçilmezin olabilecek bu parçayı ister sneakerlarla ister postallarla kombinle… :)

 

 

 

6.Havalı Baggy-Fit ile Tanış!

Bedene yakın rahat kalıbıyla ve pamuk içerikli dokusuyla çok seveceğin bir baggy-fit pantolon ile tanışmaya ne dersin? Romantik pantolon kombinleri için fırfırlı bluzlarla, western etki için püsküllü ceketlerle kombinleyebileceğin bu parçayı kaçırmamalısın… Çok düğmeli tasarımıyla fark yaratan, kalbıyla büyüleyen baggy-fit pantolon ile hemen tanışmak için görsellere tıklaman yeterli! :)

 

 

 

7.Triko Sıcaklığı Burada!

Kazaklar ve hırkalar ile sıcaklığını deneyimlediğimiz triko dokulara bir yenisi eklendi! Bol paça triko pantolon modeli… Kendini tamamen rahatlığa teslim etmek istediğin günlerde bu pantolonun sıcaklığı seni sarabilir… Fitilli triko dokunun muhteşemliği ve bu parçanın konforu aynı formları triko kazaklarla kombinlendiğinde neler olacağını bir düşün! Mevsimin keyfi seninle… :)

 

 

 

8.Kruvaze Carrot-Fit Farkı!

Ofis günlerinin ve özel buluşmalarının başkahramanı olacak bir havuç pantolona ne dersin? Üstelik kruvaze formu ve kusursuz dokusuyla da seni etkileyebilir… Kruvaze detaylı carrot-fit pantolon modelini balon kollu bluzlarla, fırfırlı gömleklerle veya blazer ceketler birleştirip toplantı gününe hazır ol! Aradığın cool ve etkileyici görünümün anahtarı bu parça olacak… :)

 

 

 

9.Yeni Yol Arkadaşın: Culotte Denim!

Romantik veya western etkili kombinler bu sezon başrolde… Bu kombinlerin en iyi tamamlayıcıları denimler! Peki hangi denimi seçmeli? Bizim denim önerilerimiz arasında yer alan culotte-fit ile tanışmaya ne dersin? Culotte denim pantolon modelinin pamuklu dokusu ve hoş görünümü ile kendini ödüllendirebilirsin… Evet, bunu yapmalısın! :)

 

 

 

10.Sweat Jogger ile Harekete Geç!

Sonbahar ve kış aylarında azalan enerjimizi sporla, yürüyüşle veya yoga ile yükseltmeye gayret ediyoruz… En azından enerjisini yüksek tutmak isteyenler için böyle aktiviteler çok ideal… Tüm bunları yaparken rahat ve konforlu hissedebilmek önemli! Hafta sonu için planladığın egzersiz vakitlerinde veya yürüyüş zamanlarında yumuşacık sweat jogger pantolon yanında olsun… Rahatlığına hayran kalacağın bu parçayı şimdi dolabına dahil et! :)

 

 

Yeni sezonda hoşuna gidebilecek pantolon kombinleri ve daha fazlası için bizi takip etmeyi unutma… oxxo.com.tr’ye gel ve sen de OXXO’lu olmak için üyeliğini başlat! :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr