Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Deri Aksesuarlarınla Oluşturabileceğin 3 Farklı Kombin >>
0

Dolabımızın vazgeçilmez parçalarından olan deri aksesuar veya kıyafetleri hem kış aylarında hem de bahar aylarında rahatlıkla kullanabiliyoruz. Hem havalı görünümü hem de kullanışlı olmasıyla çok sevdiğimiz deri parçaları bir çok şekilde kombinlemek mükün. İster bir tişört bir kot pantolonla deri ceketimizi ve çantamızı kombinlerken istersek deri bir mini etek, topuklu ayakkabılar ve portföy çantamızla stilimizi tamamlayıp kombinimizi geceye taşıyabiliriz. Her sene trend olan ve dolabımızda yer alan deri aksesuarlar zamansız olmasıyla kendilerini vazgeçilmez kılıyor.

Zaman zaman ipek bir şal ile kombinleyerek hem cool hem de trendy bir görünüm elde etmemizi sağlıyor. Sokak modasının da vazgeçilmezi olan deri parçalar yağmurlu havalarda kurtarıcımız oluyor. Sizin için hazırladığımız kombin önerileri ile hem kış aylarında hem de bahar aylarında sokak modasına uygun ve bir o kadar da trendy bir görünüm elde edebilirsin.

                                               

Uzun hırkaları hepimiz çok seviyoruz :) Hem şık hem rahat bir kombin oluşturabileceğin bu önerimizde topuklu deri botlar, zımba detaylı deri kemer ve kuşgözü detaylı deri çanta ile şıklığı yakalarken cool görünmenin tadını çıkar!

                                                

Bu senenin modası toka detaylı deri botlar ile yağmura karşı önlemini al. Bilekte biten bir pantolonla kombinlerken deri çantanı yanına almayı unutma! Deri eldivenler ise bu kış farklı bir görünümle karşımıza çıkıyor. Dirseklere kadar uzanan deri eldivenler ile çok cool görüneceğinden emin olabilirsin.

                                                

Püskül bu sefer deri ile buluştu. Deri botlarının püskül detaylarını bir tayt veya skinny bir jeanle tamamlayarak ortaya çıkarabilirsin. Deri ceketin ve portföy çantanla kombinleyerek stilini geceye taşıyabilirsin. V yaka bir bluz ile deri ceketini çıkardığında sade fakat bir o kadar trendy bir görünümü yakalayarak tüm dikkatleri üzerine çekeceksin!

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr