Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Denim Rüzgarıyla En Sevilen Kombinler! >>
0

 

 

Mevsim ne olursa olsun denim dokular daima hayatımızda… Gardırobumuzda kurtarıcı ve havalı parçalar olarak yerini alan denimlerle bir buluşma gününü veya hafta sonu etkinliğini en iyi şekilde değerlendirebiliyoruz. Sevdiğimiz birçok parçayla uyum sağlayan, günümüzü güzelleştiren denimlerle seni bir yolculuğa çıkaralım mı? Şimdi jean pantolon ve daha fazlası seni bekliyor, bizi takip et! :)

 

 

1.Wide-Leg Denim ile Yakın Dostluk!

Pamuk içerikli denim doku ve wide-leg formun mükemmel birleşimiyle yakın dostluk kurmaya var mısın? Nostaljik kombinlerin başrolünde yer alabilecek olan bu parçayı kovboy botlarla ve fırfırlı gömleklerle birleştirip western etkisi yaratabilirsin! :)

 

 

 

2.Sıra Dışı Bir Denim!

Jean pantolon dışında da denim dokuların ne kadar harika olduğunu çok net görebilmen için bir önerimiz var… %100 pamuklu denim gömlek elbise! Ofis günlerinde veya özel buluşmalarında havalı ve retro detayları yakalamak için bu parçadan yardım alabilirsin. Denim gömlek elbise modelini uzun çizmelerle ve mini fularlar ile birleştirip yeni güne hazır olacaksın! :)

 

 

 

3.Baggy-Fit ile Tanış!

Pamuk içerikli dokusuyla seni büyüleyecek bir jean pantolon ile tanışmaya hazır mısın? Çok düğmeli tasarımı ve baggy-fit formu ile tüm gün seni mutlu edebilecek bir parça… Sezonun favorisi olan balon kollu bluzlarla veya oversize gömleklerle birleştirebileceğin baggy-fit pantolon mutlaka dolabında yerini almalı! Onunla harikalar yaratacağına eminiz… :)

 

 

 

4.Denim Tulum Zamanı!

Yaz aylarında keten tulumların rahatlığıyla büyülendikten sonra sonbahara giriş yaparken denim tulum ile tanışma zamanı geldi! Düğme detayları, balon kol tasarımı ve bel kısmındaki korse ayrıntısı eşliğinde özel kutlamaların keyfini çıkarabilirsin… Bedeni saran rahat ve pamuklu denim dokuyu yakından görmek için görsellere tıkla ve keşfetmeye başla! :)

 

 

 

5.Culotte-Fit ile Romantik Kombinler!

Denim dokuların mükemmel enerjisini şimdi culotte-fit jean pantolon ile deneyimlemeye hazır ol… Yüksek bel formu ve geniş paça tasarımı ile hem rahatlığı yakalayabilir hem de romantik kombinler elde edebilirsin. Her zaman enerjimizi yükselten romantik floral desenli bluzlarla oluşturacağın kombinlerde culotte-fit jean pantolon yanında olsun! :)

 

 

 

6.Wide-Leg Jeanleri Çok Seviyoruz!

Pamuk içerikli dokusu ve wide-leg formu ile favorin olabilecek bir pantolon! Denim dokularla yükselişe geçen harika kombinler için bu parçadan yardım almayı denemelisin… Wide-leg jean pantolon modelini western etkili botlarla veya dilediğin gibi rahatlığı yakalayacağın sneakerlarla birleştirebilirsin. Hafta sonu için planlanan buluşmalarda bu pantolon yanında olmalı! :)

 

 

 

7.Push-Up Skinny ile Jean Aşkı!

Bir beden ince gösteren ve push up etkili olan bu pantolonun sihirli etkisiyle tanışman gerek… Bedeni saran mükemmel esnekliği ve gün boyu formunu koruyan yapısı çok hoşuna gidecek! Yeni haftaya başlarken yoğun iş gününü ve hatta gündüzden geceye uzanan akşam buluşmalarını onunla taçlandır… Skinny jean pantolon modeliyle baget çantaların gücünü birleştirmek de harika olur! :)

 

 

 

8.Mükemmel Straight-Fit Seninle!

Back to School koleksiyonunun anahtar parçalarından biri olan straight-fit pantolon ile oversize beyaz gömlekleri ve en sevdiğin sneakerları bir araya getir! Boru paça formu ve rahat kalıbı ile kombinlerinin vazgeçilmezi olabilir… Onunla birlikte cool kombinlerin gücünü çok yakından hissederek özgürlüğünü ilan edebilirsin! :)

 

 

 

9.Flare Denim Etkisi!

İspanyol paça pantolonların kalbimizdeki yeri çok ayrı! Bunu destekleyen bir denim pantolonla tanışmak harika olmaz mı? Yüksek bel yapısı ve flare paça formu ile etkileyici kombinler yapabilmen mümkün! Sonbahar esintisine uygun olabilecek trikolarla ve ceketlerle kombinleyebileceğin ispanyol paça jean pantolon seni bekliyor… :)

 

 

 

10.Cut-Out Detaylarla Denim Rüzgarı!

Etkileyici detayların bir araya geldiği jean pantolon modelleri her zaman bizimle! Onlardan biri olan cut-out detaylı wide-leg pantolon da favorilerimizden biri… Rahatlığı ve cool görünümü ile günlük kombinlerinin baş tacı olabilecek wide-leg pantolon sana eşlik etsin! Diz kısmındaki cut-out ayrıntıları ve rahat kalıbı ile dolabının en havalı parçalarından biri olacak… :)

 

 

Jean pantolon ve daha fazlası ile denim dokuların mükemmel etkisini yakalamak senin de hakkın! Şimdi favori denim parçanı seç ve sonbaharı selamla… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr