Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Denim İle Yepyeni Ve Genç Bir Hikaye: L.A >>
3

Denim, her sezon mutlaka yepyeni parçaların vitrinlerde yerini aldığı, birçok ürün modeliyle karşımıza çıkan, hem şık hem de spor görünebilen ve yıllardır değişmeyen, sürekli yenilenen bir moda trendi.

Bu yıl, “Blue On” mottosundan beslenirken, klasikleşmiş denim tonlarının yanı sıra, renk yelpazesini de genişleterek, gardırobuna yepyeni bir stil kazandırmak istedik. Eğer sen de denimin bu yeni hikayesini merak ediyorsan, yazımızı okumaya devam et! Çünkü seni L.A hiyakesindeki denimleri nasıl kombinleyebileceğine dair tüyolar bekliyor!

Günlük hayatta da, iş hayatında da bir çoğumuzun en sık kullandığı parçaların başında denimler geliyor. Hem zamansız hem de oldukça şık kombinlenebilir olduğu için de farklı model ve renklerde denim seçerken buluyoruz kendimizi. OXXO L.A Koleksiyonu bu yıl metal halkalar, saçaklar, yırtık ve salaş detaylarla moda trendlerini yakından takip ediyor. Modern kalıpları ve birbirinden rahat denim kumaşlarıyla da farkını hissettirecek.

 

Denim Nasıl Kombinlenir?

L.A Denim koleksiyonu, romantik görünümler, bağlama detayları ve degrade geçişleri ile harmanlandığında, modern bir şehir insanı imajı çizilmesini sağlıyor. Nakışlar ve yepyeni dinamik bir tema bu koleksiyonda sizi bekliyor! Peki ya bu yeni denim koleksiyonunu

nasıl kombinlemek gerek?

Denim kombinleri her tarza uygun şekilde kombinlenebilir. Günlük hayatınızda biraz romantik biraz da şık görünmek istiyorsanız, çapraz ip detaylı denim bir etekle, biraz dökümlü canlı renklerde bir bluz tercih edebilirsiniz.

L.A koleksiyonunda yer alan birbirinden rahat kalıplı denim pantolonlarla şık bir kombin yapmak, hatta bu şekilde bir toplantıya bile katılman da mümkün. Tek yapman gereken kalıbını en beğendiğin denim pantolon ve üzerine beyaz şık bir gömlek seçmek. Aksesuarlarınla da bu kombini oldukça şık bir şekilde tamamlayabilir. Bu tür bir kombinde, sezonun öne çıkan trendleri arasında yer alan büyük küpeleri de aksesuar olarak tercih edebilirsin. 

 

 

Denim On Denim Modası

Denim on denim deyince akıllara hemen bir kaç yıldır sıkça kullanılan gömlek ve pantolon ikilisi gelmiş olabilir. Evet, L.A koleksiyonuyla da denim on denim trendini yakalamanız mümkün. Peki bu trendi nasıl farklılaştırabilirsiniz?  En az bu trend kadar ünlü bir diğer trendle birleştirerek elbette. Kişiselleştirme! Birbirinden farklı rozetlerle ister denim pantolonunuzu, eteğinizi, isterseniz de gömleklerinizi kişiselleştirebilir ve kombininizi size özel hale getirebilirsiniz.

 

Denim on denim 2017’de de oldukça yükselişte. Dilerseniz aksesuarlarla dilerseniz de mesajlı rozetlerle bu trendi size özel hale de getirebilirsiniz. Renkli saç bantları, fularlar ve hatta choker kolyelerle de hem şık hem de biraz asi bir görünüm yakalayabilirsiniz. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr