Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Cesur Olma Zamanı; Pure Soul Koleksiyonumuzla Tanış >>
2

Tabuları yıkmak zordur. Fakat ipler moda otoriterlerinin eline geçtiğinde onlara karşı çıkmak ne mümkün. Sevilmeyeni sevdirir, ön yargıları yıkar. Tıpkı yatak odası stilinin günlük şehir hayatımıza dahil ettikleri gibi. Vakit içi dışa vurma ve cesaretini toplama vakti. Zira 90’lı yıllarda oldukça popüler olan büstiyerler son birkaç sezondur tekrar moda sahnesinde yerini aldı. Bu yaz daha kadınsı detayları ve feminen çizgileriyle güncellenen bu parçalar deyim yerindeyse yatak odası romantizmini günlük şehir stiline adapte ediyor. Saten pijamaları sokakta giymeye alışmışken anlaşılan moda hiyerarşisi hazır el atmışken boudoir kodlarını da yeniden yazıyor; bizi cesur olmaya davet ediyor. Bu akıma dahil olmak istiyorsan OXXO tasarımcılarının imzasını taşıyan Pure Soul koleksiyonunu incelemeye başla!

 

 

Büstiyer Çekiciliği

Birkaç sezondur yükselişe geçen büstiyerler bu sezonda da oldukça revaçta. Eskiden gizlenip saklanan iç çamaşırları, artık kombinlerin tamamlayıcı aksesuarlarından biri haline geldi. Görünen o ki, kıyafetlerin altında saklı kalmaktan sıkılıp özgürlüklerini ilan etmeye karar vermişler. (Tabii burada yüksek moda arenasının da etkilerini unutmayalım.) Feminen ve çekici olmalarının yanı sıra aslında bu parçalar çok da kullanışlı. Değişik model ve dantel gibi detaylarla birleşen braletler şık görünümleri sayesinde iddialı dekoltelere sahip bluzları ve elbiseleri daha rahat giymene yardımcı olurken, gündelik giyimde basiclerine hareket katmanı sağlıyor. Mesela askılı bluz ve derin dekolteli parçalarda iç çamaşırının sürekli görünmesinden rahatsız olabilirsin. OXXO’nun Pure Soul koleksiyonundaki büstiyerler seni bu dertten kurtarıyor hatta bir taşla iki kuş vurmanı sağlıyor; frikik sıkıntını giderirken rahat ve cool bir görünüm katıyorlar. Tabii başlarda büstiyerler ile sokağa çıkmak için biraz cesarete ihtiyaç duyabilirsin. O yüzden sokak modası yıldızlarından feyz alabilirsin. Mesela Kendall Jenner gibi beyaz tişört üzerine veya kıyafetinin içinden görünecek şekilde giyerek günlük hayatın için kullanışlı bir boyuta getirebilirsin. Ya da Bella Hadid gibi eşofmanlarınla kombinleyip spor ve cool bir görünüm elde edebilirsin. Büstiyerlerin en güzel özelliği gündüzden geceye her yere adapte edilebiliyor olmaları. Özel bir gecede Toni Garrn gibi takım elbisenin ciddi görünümünü kırarak şık ve cool olduğu kadar rahat bir kombin yapabilirsin.

 
 
 
 
 

Pure Soul

90’lı yılların ruhunu yansıtan büstiyerler OXXO tasarımcıların elinden geçerek Pure Soul koleksiyonunda seninle buluşuyor. Üstelik büstiyerlerin birçok farklı kombinde kullanılabiliyor olması bu parçayı 4 mevsim boyunca çekici hale getiriyor. İster göğüs ister sırt dekoltesi seviyor ol bu koleksiyondaki her parçayla stilini tamamlayabilirsin. Dantelli, sırttan ya da göğüsten çapraz askılarıyla kıyafetine feminen ve çekici bir duruş katabilirsin. Pure Soul koleksiyonunda ki ürünleri denim gömlekler, v yaka atlet veya tişörtlerle ile stilini tamamlayarak hem cool hem de şık görüneceksin. Örneğin gömlek, jean ve büstiyer üçlüsünü nereye gidersen git tercihlerinin başına koymanı tavsiye ediyoruz. Hatta günün programına göre üzerine bir blazer veya deri bir ceket de alabilirsin. Pure Soul koleksiyonunda yer alan ve sütyenlerinle takım yapabileceğin külot modellerine bakmayı da unutma. Ne de olsa sezonun trendi ne olursa olsun iç çamaşırı deyince biz kadınlar için akan sular duruyor.

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr