Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Cesur Güzel; Emily Ratajkowski >>
2

Bebek yüzlü model Emily Ratajkowski’yi sosyal medyadan takip ediyorsan ondan neden “cesur güzel” olarak bahsettiğimizi anlamışsındır sanıyoruz. Sokakları adeta podyum alanı gibi kullanan ünlü model seksi ve bir o kadar da cool stiliyle uzun süredir radarımızda. Son zamanlardan adından sıkça bahsedilen Emily Ratajkowski yeni kuşak ikonlarından.

 

 

 

 

Stiliyle her fırsatta seksi olmanın kadınlara güç verdiğinin altını çiziyor. Aktivist karakteriyle de dikkatleri üzerine çeken bebek yüzlü model stilinde sıkça dekoltelere yer veriyor. Cesur stiliyle dikkat çekse de Emily, konforuna da çok önem veriyor. Yüksek belli jean pantolonları ve crop top bluzlar olmazsa olmazlarından. Ayrıca Emily Ratajkowski’nin tam bir ayakkabı tutkunu olduğunu söylemiş miydik?

Neticede hangimiz değil ki?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emily Ratajkowski, maskülen kıyafetleri, feminen parçalarla bir araya getirmeyi çok seviyor. Kendisini genellikle crop-top bluz ve pantolonla görmek mümkün.

Günlük hayatında rahatına düşkün olan Emily, özel davetlerde ise çabasız şıklığı kolaylıkla yakalayabiliyor. Mesela kalem etek, saten bluz ve topuklu sandalet ile mekandaki herkesten daha şık görünebiliyor.

Saten parçalar Emily Ratajkowski’nin en sevdiklerinden. Saten bir bluzu yüksek bel mom jean ile kombinleyerek özünde gece şıklığının parçası olan sateni gündelik hayata taşıyabiliyor. Saten giymek cesaret ister. Hele ki saten pantolonsa oldukça cesur olmak gerekiyor. Emily Ratajkowski, sokak stili yıldızları arasında cesaret bayrağını taşıyor desek yeridir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crop-top bluz, tayt, bomber mont ve spor ayakkabı kombini de Emily Ratajkowski’nin favori görünümleri arasında. Gündelik hayatında sıkça bu tarz bir kombin tercih ediyor.

Aksesuar tercihlerini de minimalizmden yana kullanıyor. Bir saat, kolye ve küpe ile cool ve en sade görünümlerini kolayca hareketlendirebiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güzelliğine gelince… Emily Ratajkowski her daim doğal görebilirsin. Özel davetlerin dışında saçlarını genellikle doğal halde bırakıyor veya gelişigüzel topluyor.

Sana bir diğer tavsiyemiz de Emily Ratajkowski gibi vücudunu iyi tanıman. Emily, vücudunu iyi tanıyor ve öne çıkarmak istediği bölgesine göre tercihler yapıyor.

Henüz takibe almadıysan Instagram hesabını da paylaşalım; @emrata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Etiketler : moda , stil , Emily Ratajkowski , ikon ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr