Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Başak Burcu Stili >>
0

Düzeni ve tertipli olması ile ön plana çıkan Başak Burçları için moda ve trendler rahatlıktan ibarettir. Doğal kumaşlardan ve yumuşak dokulardan hoşlanan Başak Kadını kullanışlı ve zamansız kıyafetleri her zaman dolabında bulundurur. Kaliteli ama bir o kadar da abartısız parçaları seven Başak Burçları stillerini aksesuarları ile hareketlendirmekten hoşlanırlar.

Uyumlu ve temiz giyinmek deyince akla ilk gelen kişiler genellikle Başak burçlarıdır. Ayakkabı ve çanta seçerken de genellikle rahatlığına ve kullanışlı olmasına özen gösteren Başak Kadını için çantalar olmazsa olmaz bir parçadır. Sade, temiz ve şık seçimler Başak Burcu Kadınının seçimlerini belirleyen ana etkenlerdir.

                             

Temiz görünümden hoşlanan Başak Burçları için bu kombin. Sonbahara giriş yaptığımız şu günlerde toprak tonları stilimiz için olmazsa olmaz parçalarından. Krem rengi ve kahverenginin muhteşem uyumunu yakalayacağın bu stilin anahtar parçası toka detaylı botlar. Geçiş mevsimlerinin en çok tercih edilen yelek modelleri ise bir iki ay bizimle olacak gibi görünüyor.

                              

Uyum denince akla gelen Başak Burçları bu kombine bayılacak! Gri, siyah ve beyaz kombinler hem zamansız bir o kadarda stil sahibi kombinler. Yumuşacık dokusu ile çok seveceğin OXXO triko pantolon modelleri tam bu sezona göre. Bu kombini babetler veya hafif topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsin. Ama bizim önerimiz dolapların olmazsa olmazı beyaz spor ayakkabılar ile kombinleyerek stilini hem zamansız hem de sokak modasına uygun bir görünüme kavuşturabilirsin.

                              

Son olarak bu kombin de klasik ve şık görünmeyi seven başak burçlarına gelsin. Bol pantolon modellerini geçiş sezonunda kullanmayı sevmeyen yoktur. Hem spor hem de şık olarak kombinleyeceğin pantolon modellerini, bluzlar ile kombinleyerek şık, büstiyerler ile kombinleyerek spor bir görünüm elde edebilirsin. Bizim önerimiz ise bluzunla kombinlediğin bol pantolonunu şık topuklu ayakkabılarla kombinleyerek el çantası modelleri ile hareketlendirmek. Böylece stilini gündüzden geceye kolaylıkla taşıyabileceksin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr