Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Baharın Tamamlayıcı Rengi; Haki >>
2

Bir koleksiyon düşün; hem kendi enerjini yansıttığın, hem sloganlarla kendini ifade ettiğin hem de formlarıyla rahat ve cool olduğun… OXXO tasarımcıları Alternative Utility koleksiyonu için masaya oturduğunda tam da bunu düşündü. Yaz sezonunun öne çıkan rengi hakinin asiliğini sıcacık kırmızılarla yumuşattılar. Gençlik enerjini printlerle gösterip, sloganlarla sana özgürlük sundular. Alternative Utility sadece bununla da kalmıyor, 90’ların en hit parçalarını da seninle buluşturuyor; kargo pantolonlar. Günlük yaşamının rahat ve spor giyimini, aksesuarlarıyla şıklıkla buluşturan Alternative Utility’i keşfetmek için okumaya devam et…

 

 

 

Alternative Utility

Yüksek moda mı sokak stiline yoksa sokak stili mi yüksek modaya ilham veriyor hala tartışılan bir konu. Fakat aşikar olan bir şey varsa o da, her sezon moda haftalarında defilelerden çok sokak stillerinin konuşuluyor olması. OXXO tasarımcıların imza attığı yeni koleksiyon Alternative Utility son zamanlarda dikkat çeken hakinin etrafında şekilleniyor. Koleksiyon renkleriyle aynı zamanda sezonun army trendine de gönderme yapıyor. Yine son birkaç yıldır yükselişe geçen sloganlar OXXO’nun yeni ürünleriyle buluşuyor. Tasarımlardaki sloganlar sayesinde hayattaki duruşunu sergilerken, çevrene de mesaj verebilirsin. Mesela “Never Look Back” yazan tişörtü ile hem kendi modunu yükseltebilir, hem de etrafındakileri motive edebilirsin. Gençlik ruhunu hem rengiyle hem de baskısıyla dışa vurmanı sağlayan “Youth” yazılı crop top bluz da favoriler arasında. Crop top demişken, ısınan havalarla birlikte yüksek bel pantolonlarımızın ekürisi crop top bluzları da artık giyemeye başlayabilirsin.

 

 

 

 

 

Kargo Pantolonların Yükselişi

1938 yılında aslında İngiliz Ordusu’nun üzerinde sadece bir askeri karakteri vardı kargo pantolonların. 90’lı yıllarda özellikle Gwen Stefani ve Aaliyah gibi şarkıcılar kliplerinde ve kırmızı halılarda bu parçaları giyince evrim hikayesi başlamış oldu. Onları, Jennifer Lopez “Jenny from the Black” klibiyle, Destiny’s Child üyeleri, Avril Lavigne ve Britney Spears kargo pantolonlarıyla kendi tarzlarını yaratmalarıyla takip etti. Yani anlayacağın her ne kadar kimisine kaba görünüyor olsa da kargo pantolonlar bir zamanlar fazlasıyla popülerdi. Bu sezon 90’ların it parçası büyük cepli kargo pantolonlar yıllar sonra tekrar spot ışıkları altında. O zamanlar daha çok boyfriend tarzda görünen parçalar sezonda klasik asker yeşili renginden 70’lerin renk skalasında, sportif tarzda hatta ofis stiline uyarlanan birbirinden farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Hatta bu kez yılların en zamansız parçası jean pantolonlarını yerine geçebilecek kadar iddialılar. Bella Hadid, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski ve Kendall Jenner gibi sokak yıldızlarının radarına girdiler bile. Sokak modasından seni asla geride bırakmayan OXXO tasarım ekibi, tabii bu parçalara da el atmasaydı olmazdı. Tişörtlerler, gömleklerle, sweatshirtlerle ya da crop top bluzlarla kombinleyebileceğin kargo pantolonların belki de en güzel özelliği büyük cepleri olması. Sana telefon, ruj ve portföy gibi küçük eşyalarını çanta almadan yanında taşıma kolaylığı sağlıyor. Alternative Utility koleksiyonunda kargo pantolonların bu fonksiyonel özelliğini etek ve şortlarda da bulabilirsin. Rahatlığı ve sezon trendlerini göz önüne alarak sokak modasının nabzını tutan OXXO’nun Alternative Utility koleksiyonunda kargo pantolonlar ve onların detayları yeni sürümüyle karşında.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Koleksiyonu Keşfet!
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr