Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Baharın Müjdecisi; Maximalist Feminity >>
2

Uyarıyoruz; önümüzdeki günlerde gardırobun çiçek bahçesine dönebilir. Zira çiçek desenleri yaz kış demeden yoluna tam gaz devam ediyor. İlkbahar/Yaz sezonunda da büyüklü küçüklü ve rengarenk haliyle tüm moda haftalarını kuşatmış durumdalar. Hazır havalarla birlikte içimiz çiçek açmaya başlamışken bu desenlere neden hayır diyelim ki? Sonuçta hem pozitif enerji saçıyorlar, hem de stiline ultra feminen bir hava katıyorlar. OXXO tasarımcıları da çiçeklerin bu karakterinden yola çıkarak baharın enerjisine ayak uyduran bir koleksiyon ortaya çıkardılar. OXXO’nun Maximalist Feminity koleksiyonu baharın tüm ruhunu yansıtıyor.

 

 

 

Çiçeklerin Enerjisi

Çiçek desenleri ilkbahar ve yazı müjdeleyen en güzel desenler belki de. İçimize mutluluk, huzur ve renklerine göre enerji verir her zaman. Şu dünyada ne kadar pozitif, güzel, barışçıl ve sevgi dolu duygu varsa hepsi Maximalist Feminity koleksiyonunun çiçeklerinde gün yüzüne çıkıyor. Koleksiyondaki her parça içindeki enerjiyi dışa vuruyor adeta. Tabii bu desenlerin birçok farklı giyim tarzı olduğunu da unutma. Mesela koleksiyondaki çiçek baskılı eteği basic bluzlar, Jean ceket ve mary jane ayakkabılarla kombinleyebilirsin. Bu kombin seni sabahtan akşama devam eden bir gününde kurtarabilir. Ya da bir sneaker ile giyerek gündelik hayatın koşuşturmasında rahat edebilirsin. Bahar gelince fularlar da gün yüzüne çıkıyor elbet. Maximalist Feminity’deki yeşil çiçek baskılı fular, seni bahar rüzgarlarından korurken, stiline feminen ve cool bir hava katıyor.

 
 
 
 
 
 
 
 

Feminen ve Rahat

OXXO tasarımcıları bu koleksiyon ile abartıya kaçmadan hem feminen hem de cool bir görünüm elde etmen ve bu esnada rahatlığından da ödün vermemen için kolları sıvadı. Ne de olsa bir tasarım ne kadar güzel ve cool olursa olsun içinde rahat edemedikten sonra bir değeri kalmıyor. Maximalist Feminity koleksiyonu feminen çizgisini sadece çiçeklerden almıyor. Aynı zamanda parçalara eklenen danteller, omuzlarda cut out trendine gönderme yapan detaylar ve V yaka kesimleri de bu çizgiyi yansıtıyor. Özellikle Olivia Palermo gibi sokak modası yıldızlarının da tercihi olan dantel detaylar hem çok fonksiyonel hem de çok romantik. Dantel detaylar günlük kombinlerine şıklık katarken spor stiline de dikkat çekebiliyor. Mesela OXXO’daki eteği dantel eklemeli saten elbiseyi sivri burunlu babet veya mary jane gibi feminen ayakkabı ve aksesuarlarla kombinlediğinde gece şıklığını yakalayabilirsin. Sneaker ile giydiğinde ise günlük hayatın için daha spor bir tarz elde edebilirsin. Yüksek bel bol pantolonlar ise sana günlük hayatında über rahatlık sağlıyor. Yine bu parçalara getireceğin çizgi seçtiğin ayakkabı ve aksesuarlarla değişebilir. Koleksiyondaki canlı renkleriyle omuzu açık bluzlar, festival ruhundan gece hayatına farklı zamanlarda cool ve şık seçenekler sunuyor. OXXO’nun baharı karşılayan Maximalist Feminity koleksiyonu renklerinden kesimlerine, detaylarından modellere gündüzden geceye birçok seçenek sunuyor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Koleksiyonu Keşfet!
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr