Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Anneler Günü’ne Geri Sayım >>
0

Anneler Günü’ne sayılı günler kala hediye önerilerimizden önce bu anlamlı günün arkasındaki hikâyeyi merak ettik. Aslında Anneler Günü ile ilgili ilk resmi kutlama önerisi, Amerika'da 1872 yılında Julia Ward Howe tarafından barışa adanan bir gün olarak tasarlanarak Boston'da yürüyüşle başlamış. Fakat bu gün ile ilgili birçok rivayet yer alıyor. Bunlardan biri de ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan öğretmen Anna Jarvis isimli bir kadının, 1905 yılında vefat eden annesi için her yıl kutlama yapmak istemesiyle ortaya çıktığı yönünde. Bu kutlama ilk kez, 1908 yılında bir okulda 407 çocuk ve anneleriyle gerçekleşmiş. Öte yandan Anneler Günü’nün Yunan mitolojisinde de yeri var. Bu özel gün Yunan mitolojisinde pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlamış.

 

 

 

 

Anneler Günü’ne geri sayımın başladığı bugünlerde hâlâ annene ne hediye alacağına karar veremediysen Anneler Günü hediyeleri için birçok önerimiz var. Öncelikle annene o gün unutamayacağı bir gün yaşatmak istersen çeşitli otel ve restoranların o güne özel etkinliklerine göz atmanı öneriyoruz. Mesela annen ile keyifli bir masaj seansı ardından leziz bir kahvaltı ile güne devam edebilirsiniz. Veya bugünü anne-kız olarak rahatlatıcı bir SPA veya cilt bakımına da ayırman seçeneklerin arasında. Tüm bunların yanı sıra annene hediye paketi açma heyecanını da yaşatmayı unutma. Bunun içinde hem mağazamızda hem de oxxo.com.tr’de birbirinden şık alternatifler seni bekliyor.

Anneni ya da annen kadar değer verdiğin sevdiklerine ayakkabıdan çantaya, kıyafetten aksesuara kadar birçok alternatif bulabilirsin. Cosmic Jungle’dan The Beatle’a, Simplicity’e birbinden farklı koleksiyonları da anneni mutlu etmen için mağazalarda ve online sitede yerini aldı. Oxxo’nun 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında annenin hayat rutinine ve zevkine göre elbiseler, gömlekler, trikolar, etekler, bluzlar, tişörtler, şortlar, ayakkabılar ve çantalardan oluşan birbirinden şık Anneler Günü hediye seçenekleri bir araya geliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bahar mevsimi ile birlikte açık hava yürüyüşünden pilatese hayatında spora yer açan anneler için birbirinden konforlu parçalar yer alıyor. Sweatshirtlerden tişörtlere, spor taytlarından büstiyere ve sneakerlara annene bu Anneler Günü’nde sportif şıklık hediye edebilirsin. Hatta bu hediyenden sonra birlikte açık hava yürüyüşleri de organize edip annen ile geçirebileceğin keyifli zamanlar yaratabilirsin.

Eğer annen de senin gibi tam bir ayakkabı ve çanta tutkunuysa birbirinden şık modeller anneni çok mutlu edecek. Mesela bu yazın favorisi hasır detaylı terlikler veya topuklu ayakkabılar ile annenin yeni sezon gardırobunun belki de ilk parçasını Anneler Günü’nde hediye edebilirsin.

Podyumları etkisi altına alan ve yaz sezonunda ayakkabı tasarımlarında da dikkat çeken renk çılgınlığı ayakkabı koleksiyonumuzda seni bekliyor. Sivri burundan bantlı modellere, tokalılardan hasır detaylarına topuklu ayakkabılar Anneler Günü hediyesi olarak kalpleri fethetmeye hazır.

Her güne farklı bir çanta kullanacak kadar sevdalısı anneler için de yine sepet modellerden hasır çantalara, file detaylardan el yapımı modellere annenin stilini tamamlayacak çantalar favori hediye seçeneklerinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr