Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Aktif Kadının Gardırobu // HYPER Koleksiyonumuzla Tanış >>
2

Sıcak havalarla birlikte kendini sokağa atmaya başladın bile değil mi? Kışa nazaran daha aktif ve yoğun bir gün geçirirken hem rahat hem de stil sahibi görüneceğin bir koleksiyonla karşındayız. HYPER Koleksiyonu sen sosyal hayatının tadını çıkarırken stiline cool bir görünüm katacak. Bu koleksiyonda ister bir kahve molasında, ister arkadaşlarınla geçireceğin keyifli yemeklerde, ister sinema, tiyatro gibi etkinliklerde sana eşlik edecek birçok parça var. Günlerin yoğun geçiyor, iş, ev ve sosyal hayat arasında mekik dokuyor, bu sırada eğlenmeyi de atlamıyorsan HYPER serisi tam sana göre. Bu seri ile ofise ve eve tıkılıp kalmadan bilgisayarınla bir kafede çalıştığında veya gün ortasında etkinliklere katılıp oradan da arkadaşlarınla başka bir mekana geçmek istediğinde kıyafet değişikliği yapmana gerek yok. Çünkü bu koleksiyon günün her saatine ve her etkinliğine uyum sağlıyor. Tabii bu esnada seksapalitesinden de ödün vermiyor.

 

 

HYPER

 

Bir stilin demirbaş parçalarından olan denimler HYPER’ın da anahtar parçası. Bir günün boyunca seni her ortamda stil sahibi gösterecek koleksiyonun en güzel ve seveceğin özelliklerinden biri denimlerin Soft Touch olması. Tıpkı reborn jeanlerde olduğu gibi koleksiyondaki denimler seni olduğundan daha zayıf gösterecek. Hem mükemmel kalıbıyla ince görüneceksin hem de dokusunun soft etkisini hissedeceksin. Üstelik sabahtan akşama kadar giydiğinde hiçbir şekilde formu bozulmuyor ve bollaşmıyor. Aksine şekil verici özelliği gün boyu sürüyor. HYPER’da sadece denimler değil, elbiselerden üstlere hem form hem de içerik olarak orjinal tasarımlara sahip. Tencel, lyocell ve saten dokuların hakim olduğu HYPER koleksiyonunda printli tişörtlerde OXXO tasarımcılarının kullandığı çizimler seriye gündelik ama şık bir tarz kazandırıyor. Gerek detaylarıyla gerekse parçalarıyla HYPER bir gün boyunca kurtarıcın olacak. Peki, birbirinden şık ve dikkat çekici bu parçaları nasıl kombinleyebilirsin? Bizim birkaç fikrimiz var...

 

 

 

 

 

Gündüzden Geceye Şıklık

 

Yoğun geçecek ve birden fazla programının olduğu bir güne başlarken özellikle kıyafet seçme konusunda sıkıntı yaşıyorsan seni hemen oxxo.com.tr’ye alalım. Taptaze HYPER Koleksiyonu’muz seni bekliyor. Koleksiyonda yer alan geometrik tek kol askılı bluzlar dikkatleri doğrudan senin üzerine çekecek. Hem şık hem de dinamik bir çizgiye sahip. Pembe, beyaz, siyah, lacivert ve mercan renginde olan bu bluzları serideki kesik paça denimlerin her rengiyle kombinleyebilirsin. Zincir askılı bir çanta küpe ve kısa topuk bir ayakkabı ile kombinlediğinde stilini akşam arkadaşlarınla yiyeceğin şık bir yemeğe kadar taşıyabilirsin. Degaje bluzları büstiyerlerle giydiğinde ise bir partiye bile katılabilirsin. Tek yapman gereken yüksek bel bir denim, topuklu bir ayakkabı ve şık bir çantayla kombinlemek. Bu görünümünle tüm dikkatler senin üzerinde olacak. Sıcak havalarda pantolon giymek istemezsen HYPER’daki denim elbiseleri de tercih edebilirsin. Hem çok rahat hem de çabasız şıklık sunuyorlar. Bu elbiseler gün ortasında arkadaşlarınla bir kahve molası verirken veya alışveriş yaparken vazgeçilmezin olmaya aday. HYPER Koleksiyonu’ndaki her parça sosyal hayatının hızına ayak uyduruyor.

Mağazalarda ve oxxo.com.tr’de seni bekliyoruz..

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr